I want: high neck tops

Exam done – time to relax!

 photo IMG_3087.jpg photo IMG_3092.jpg photo IMG_3071.jpg

…I hvert fald bare i en halv uge. På mandag går vi nemlig officielt i gang med vores bachelorspeciale. Puha, er jeg virkelig så voksen? I dag fik jeg dog sagt et sidste farvel til min praktik, da jeg var oppe og forsvare min opgave mundtligt. Det gik GODT. Rigtig godt. Jeg er lettet, en smule overrasket men mest af alt glad. Jeg havde jo været lidt usikker på, om jeg havde fået nok ud af min praktik, men at jeg havde været der en måned ekstra gav vist pote i sidste ende. Nu glæder jeg mig faktisk lidt til at gå i gang med mit speciale, så jeg rigtig har tid til at gå i dybden med et emne. Jeg kan stadig ikke vise jer det endelige showroom, som jeg lavede i min praktik (udover de billeder I kan se her på min planche), men når vi rammer december, hvor showroomet skulle laves om, så skal jeg nok lige råbe højt. Hvis de da har beholdt mine idéer. 😉 Nu smider jeg stængerne op på sofabordet og går ombord i en god omgang slik. Det føles næsten som weekend.

Photobucket

1 kommentar

  • Ej hvor lyder det skønt! Tillykke med bestået eksamen og held og lykke med næste projekt 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want: high neck tops