Outfit: new black dress

A pretty damn beautiful watch

 photo IMG_3207.jpg photo IMG_3177_2.jpg photo IMG_3235.jpg

Jeg har indgået et mindre samarbejde med webshoppen Uniwatches, og i den forbindelse har jeg fået lov til at vælge et ur. Uniwatches har flere lækre mærker som Skagen, Casio, Calvin Klein, Marc Jacobs og Fossil, men da jeg fik øje på det her ur fra Calvin Klein, var det svært at flytte øjnene væk. Det er virkelig det flotteste ur, jeg længe har set! Et ur der virkelig fejrer minimalisme på den mest elegante måde. Det er jo en komplet modsætning til mit leopard-ur, men det er netop det, jeg har ledt efter. Jeg er virkelig fan af, hvor meget et ur kan tilføje til et outfit, så det er fedt at have to så forskellige ure at vælge imellem. I kan finde Calvin Klein uret her. Uniwatches har altid gratis fragt, et kæmpe udvalg på både herre -og dameure og så har de virkelig gode anmeldelser på Trustpilot. Man kan altså trygt lægge en ordre hos dem og selvfølgelig er alle ure også originale. Jeg glæder mig til at tage uret i brug, og i mellemtiden kan I jo tjekke de ure ud, som Uniwatches har på tilbud her.

Indlægget er sponsoreret men fuldt ud udtryk for min egen mening.

Photobucket

15 kommentarer

 • Det er såå fint, jeg kan dog ikke finde det derinde længere smukke? Er det fordi det er udsolgt måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, det er lækkert! Jeg er vild med det enkle udtryk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S.

  It really is beautiful! I love pretty much all watches from CK!

  \ Indigo Lights

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   They make some beautiful designs! I wish I could afford the clothes as well. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yin

  Fuck, hvor er det flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Heeelt vildt! Jeg tør næsten ikke tage det på. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  I’m in love BIG time! Hvor er det bare smukt 🙂 Hvordan er selve låsen? Jeg tænker om lænken kan tilpasses i størrelse, da mit håndled nemlig er ret smalt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Helt vildt! Låsen er en kliklås, og det er desværre ikke umiddelbart muligt at regulere i størrelsen. Jeg har også selv meget smalle håndled og det sidder som man kan se. Jeg synes dog også, at det er ret fedt, at det er muligt at sætte det længere oppe på armen, fordi omkredsen er så stor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Alminde

  Hvor er det bare pisse smukt!!
  Ved du, om det findes i sølv? Jeg er ikke så meget en “guldpige”, men det der får mig nu næsten overbevist, hvis ikke det findes i sølv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det har jeg desværre ikke lagt mærke til, men prøv evt. at kigge hjemmesiden. Men faktisk er det rosen-guld, så billederne snyder lidt. Farven ligner nærmere kobber. Jeg er nemlig heller ikke så meget til guldsmykker, men det her har et helt andet udtryk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   De har netop fået dette ur i sølv, som minder ret meget om det:
   http://www.uniwatches.dk/product/calvin-klein-k4c2m111-dameur-15750
   Det er i hvert fald også flot! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor er det unikt og meget smukt! 🙂 Kan jeg godt forstå at du er vild med

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det er SÅ flot, og ja nemlig ret unikt. Jeg har aldrig før set sådan et ur.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: new black dress