Outfit: in the graffiti backyard

ASOS felted plimsolls

 photo IMG_5922.jpg photo IMG_5893_2.jpg photo IMG_5896.jpg

Så har jeg modtaget mine grå gummisko fra ASOS! Faktisk tog det lige et par omgange, da jeg måtte gå en størrelse ned. De er nemlig meget store i størrelsen. Jeg bruger normalt str. 38 i nærmest alt, dog enkelte tilfælde str. 37, og det her var en af de tilfælde. Selvom de sidder meget til ved snuden, så følte jeg nærmest at jeg svømmede i nummeret større. Så jeg kan godt anbefale, at man går et nummer ned. Svinger man imellem to størrelser, så tager man bare den mindste størrelse af dem, man plejer at bruge. Bortset fra det er jeg HELT vild med dem, og jeg kan slet ikke vente med at få dem brugt i en masse gråt-i-gråt-outfits. De virker også meget lækre i kvaliteten, især i forhold til prisen på sølle 240 kr. Find dem her. Jeg endte forresten med at sende den hvide kjole retur. Stoffet var meget tyndere, end jeg regnede med, så den faldt ikke særligt pænt på mig.

Photobucket

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: in the graffiti backyard