New in: wool jumper

Billeddagbog fra Kreta #2

 photo IMG_4005.jpg photo IMG_4174.jpg photo IMG_4037.jpg photo IMG_4093.jpg photo IMG_4091.jpg photo IMG_4111.jpg photo IMG_4180.jpg photo IMG_4156_2.jpg photo IMG_4083.jpg photo IMG_4172_2.jpg photo IMG_4194_2.jpg photo IMG_4175.jpg photo IMG_4208_2.jpg photo IMG_4249_2.jpg photo IMG_4282_2.jpg

Som I kan se, blev det alligevel et smukt vejr, da jeg besøgte Chania i mandags. Jeg har været på Kreta to gange før, men sidste gang var, da jeg kun lige var på vej til at sige farvel til folkeskolen, så det har lidt føltes som at opleve den græske kultur på ny. Jeg har vist heller ikke været i Chania før, men det er i hvert fald en smadderhyggelig by, der dog er ret meget præget af at være turistdestination. Jeg brugte det meste af dagen på bare at gå rundt om havnen op til det gamle fyrtårn og bevæge mig igennem de smalle butiksgader. Da jeg skulle hjem, passede det lige præcis med, at jeg kunne nå at fange solnedgangen. Jeg havde sat mig på en bænk på første række, talte ned til hvornår jeg skulle gå mod bussen og krydsede fingre for at solen havde tempo på. Heldigvis, for det havde været ærgerligt at gå glip af det smukke syn!

Photobucket

2 kommentarer

 • De har så VERDENS BEDSTE FETA – OG LATTE i Greece.. Finurlig kombo i øvrigt 😀 Dejlige billeder!

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Haha ja! Selvom det på billedet nu er en frappe, hvilket er noget helt andet end latte. Men den er de til gengæld mestre i, men det stammer også fra Grækenland, så det manglede da bare. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: wool jumper