Outfit: layered up denim dress

Billeddagbog fra Kreta #3

 photo IMG_4291.jpg photo IMG_4096.jpg photo IMG_4339.jpg photo IMG_4392.jpg photo IMG_4362.jpg photo IMG_4345.jpg photo IMG_4445.jpg photo IMG_4535.jpg photo IMG_4324.jpg photo IMG_4560_2.jpg

Selvom jeg kun har været hjemme i Danmark i under et døgn, drømmer jeg mig allerede tilbage til flotte og solrige Kreta. De sidste to dage lavede jeg absolut nul og niks og brugte de fleste dagtimer på at ligge ved poolen ved hotellet. Det var skønt, skønt, skønt! Hotellet hedder forresten Zorbas Beach Village, og det kan anbefales, hvis man ønsker et billigt ophold, der ikke er specielt luksuspræget. Det ligger meget fredeligt væk fra alt, så jeg vil nok anbefale, at man lejer en bil eller scooter, hvis man også vil ud og kigge lidt af øen. En anden gang vil jeg nok selv vælge et sted, der ligger tættere på byen, så ikke man skal afsætte en time for bare at købe en flaske vand, men det var på den anden side også helt rart at befinde sig i sit eget lille paradis. Jeg bestilte opholdet via hotels.com, og jeg betalte 1.370 kr. for fire nætter i en lille lejlighed med dobbeltseng, hvor der kan bo op til to personer.

Photobucket

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: layered up denim dress