Ting jeg lærte i sidste uge #1

Bloganbefalinger #8

 photo bloganbefaling_cathrine_frier.jpg
Det var først og fremmest Cathrines visuelle univers og gennemførte æstetik, der fangede mig. Men da jeg så begyndte at læse hendes ord, gik det op for mig at hun ikke blot skriver godt og fangende men også er selvironisk og humoristisk. Jeg er tosset med det, og jeg kan virkelig godt lide, når ting irriterer hende. Bloggen er vist relativ ny, men hun har, så vidt jeg kunne læse mig frem til, haft et tidligere bloggerliv (correct me if I’m wrong). Under alle omstændigheder synes jeg, at der er lagt frø til en ret lovende blog.

 photo bloganbefaling_afterglobe.jpg
Hvis du er en af dem, der drømmer om at pakke rygsækken og drøne på roadtrip igennem USA, så skulle du tage at kigge forbi Afterglobe. Laura og Anders valgte at starte bloggen i august 2013, hvor de primært fortæller om deres rejser. I starten var det mest Lauras interesse for fotografering og hendes project 365 (som er ét billede fra hver dag i en uge), der fangede min interesse, men da de drog afsted på 4 måneders eventyr i juli, så tog det for alvor fart. De har allerede været i New York, rundt i Sydamerika og nu er de tilbage i USA, hvor den store roadtrip skal stå. Laura formår at fortælle både levende, ærligt og personligt, og så er det spændende at følge med i hvordan hendes fotograferingsevner kun bliver bedre og bedre. Jeg beundrer og misunder virkelig deres eventyr, og jeg håber, at jeg selv en dag kan drage afsted på den samme tur.

 photo bloganmeldelselikeblack.jpg
Jeg føler mig ærlig talt lidt gammel over, at jeg først har opdaget Cecilies blog nu. Men der er selvfølgelig også en aldersforskel at tage og føle på, Cecilie er nemlig 16 år gammel (jeg er 23, hvis nogen skulle være i tvivl). Cathrine er, hvad jeg vi kalde, minimalist helt ind til benet, og det virker til, at hun ikke bare dyrker samtlige trends for at dyrke dem, men vælger dem ud, som også klæder hende. Dét kan jeg godt lide. Jeg har desuden lyst til at rive mig selv i håret over, at det er muligt at have så flotte øjenbryn, og at jeg ikke har det (opskrift tak), og så er jeg generelt bare sindssygt imponeret og målløs over, at man kan være så stilsikker i en af alder af blot 16 år.

Photobucket

10 kommentarer

 • Jeg er også helt vild med Cathrine Friers blog! Super fedt med anbefalinger, gerne flere af dem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det kan jeg godt forstå! Og fedt at høre, det må jeg til at gøre noget mere i. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med lidt inspiration til andre hyggelige steder at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for de søde ord, Pernille! Det varmer virkelig mere end du aner! Og så er jeg i øvrigt ret vild med den collage du har fået stablet på benene 😉 Jeg har stadig svært ved at forstå at vi har oplevet Machu Picchu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det er mig, der takker for en virkelig skøn og inspirerende blog! Det kan jeg godt forstå, det står godt nok også på min to-do liste. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige anbefalinger det er da lige nogen jeg skal kigge forbi – dog følger jeg allerede med hos afterglobe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for anbefalingen! Det kom helt bag på mig 🙂
  Men jeg er virkelig glad for, at der er nogen der finder mig og min blog interessant, haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det var da bare så lidt Cathrine! Du gør et virkelig godt arbejde. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg lærte i sidste uge #1