ASOS sale picks + 15% off

Det sidste kapitel i TEKO-tilværelsen

 photo IMG_3309.jpg photo IMG_3327_2.jpg

Jeg tænkte, at der sikkert var nogle af jer, der var nysgerrige efter at vide, hvad jeg skal i gang med her som afsluttende speciale. I sidste uge havde jeg min praktikeksamen, og i denne uge har vi så taget hul på vores bachelorspeciale og det allersidste kapitel på uddannelsen. Den 19. november afleverer vi vores opgaver, og i starten af december har vi æren at forsvare den mundtlig, og så er vi ellers færdiguddannede hos TEKO. Færdig, finito! Hvad der skal ske efter det, har jeg endnu ikke taget stilling til, nu handler det om de næste tre måneder. Den afsluttende opgave er helt fri, kravet er egentlig bare, at vi selvfølgelig skal inddrage vores speciale (og opfylde de formelle krav). Det er meget normalt, at man samarbejder eller tager udgangspunkt i en virksomhed, hvilket jeg også gør. Det var så heldigt, at en veninde fra et andet speciale i Herning har arbejdet med en case fra Sv. Michelsen Chokolade i undervisningen, og igennem hende kom jeg i kontakt med virksomheden, som også ønsker at gøre noget ved deres butikker. I tirsdags var jeg derfor ovre og besøge virksomheden, hvor vi blev vist rundt i chokoladefabrikken og to af deres københavnske butikker. Det var mega spændende og sjovt at se hvordan det hele foregår, og vi blev da også proppet med flødeboller og chokolade, der lige var kommet af båndet og fik en stor pose lækre sager med hjem. Hvor heldig har man lige lov til at være? Men som sagt kommer min opgave derfor til at handle om at lave et helt nyt butikskoncept til virksomheden, og jeg glæder mig faktisk ret meget. Opgaven kommer i høj grad til at handle om hvordan Sv. Michelsen skal brandes, og derfor kunne det også være lidt sjovt at høre fra jer, om I overhovedet kender til chokoladefirmaet og hvad jeres mening om brandet i så fald er?

Photobucket

24 kommentarer

 • Clara

  Jeg har arbejdet for Sv. Michelsen i 2 år, som ja… salgsassistent i en butik. Det er et super mærke, der laver god chokolade, men her over de seneste år har været nød til at satse på andet end bare chokolade, som i gamle dage, som f.eks. ”efterligninger” af Johan Bülows lakrids med chokolade etc., hvilket jeg egentlig synes er lidt ærgeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Fedt at høre fra en tidligere ansat! Det kan jeg godt følge dig i. Men ja, de sælger nok for godt til at blive fjernet fra vareudvalget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg synes det ser eksklusivt ud, men det taler ikke rigtig til den almindelige forbruger. Deres logo kunne godt bruge en opgradering.
  Jeg kender dem ikke, så mere kan jeg ikke sige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tak for dit svar. Det er også godt at høre fra en med en umiddelbar holdning, der ikke kender brandet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender godt mærket – men ikke som et brand på samme måde som fx Summerbird. Jeg vidste fx heller ikke de havde egne butikker, men kender det kun fra min lokale slikbutik 🙂
  Jeg forbinder det med kvalitet, noget dyrt og nok også noget “gammeldags”. Gammeldags på den måde at jeg tænker, det er godt håndværk og så hænger det vist igen sammen med ordet kvalitet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tak for dit svar. 🙂 De har heller ikke så mange egne butikker som fx Summerbird, så vidt jeg ved. Eller også ligger Summerbirds butikker bare bedre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ved, at de laver helt fantastiske påskeæg! Dem køber jeg altid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er ikke så meget hjemme i finere chokolade. Så da en fyr stak mig sådan en lækker lille æske med chokolade tænkte jeg egentlig “årh gud, endnu en virksomhed der laver mandler med chokolade på?”, fordi det mindede mig så meget om de der xcoco æsker og summerbirdchokoladerne.

  Derudover var det nogle virkelig lækre lyserøde mandler jeg fik mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Haha, ja. Det har du nok også ret i. Tak for dit svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Egentlig ganske positivt, når der er tale om selve virksomheden Sv. Michelsen. Jeg arbejder i en virksomhed der tidligere har købt chokolade af Sv. Michelsen til videresalg i en specialforretning, der har at gøre med produkter af høj kvalitet. Her har kvaliteten af chokoladen været helt i top, og sjældent har man smagt så frisk chokolade som det, der samme dag er leveret. Da jeg ikke har handlet i Sv. Michelsens egne butikker som privatkunde, kan jeg ikke udtale mig om friskheden heraf, men som engroskunde er det i hvert fald friske varer, der leveres, hvilket giver et positivt samlet indtryk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Mine associationer er følgende: Ekslusivt, gammeldags, konservativt og dyrt. Det er ikke et sted, jeg handler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Mange tak for din kommentar! Det er også min egen opfattelse, at det er sådan at mange har det, så det er godt at få “bekræftet”. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S.

  These look delicious!

  \ Indigo Lights

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  St. Michelsen er for mig noget nostalgisk der giver minder om min barndom, men det er ikke et sted jeg går ind længere. Jeg føler at mange af deres produkter lidt bare er “kopier” af andre brands kendte produkter – Johan Bülow, Summerbird mm. Og så vil jeg altså hellere købe originalen. Det kan være uvidenhed, men det er det der gør at jeg ikke går derind længere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det er faktisk ret interessant, det du siger, da Sv. Michelsen jo er meget ældre end de to brands du nævner, og dermed jo burde være “originalen”. Spændende kommentar og vinkel, tak for det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg kender dem faktisk kun gennem chokolade festivalen, hvor de har haft bod 🙂 Men har aldrig lagt mærke til deres butikker i København (desværre) :/
  Men spændende projekt du skal i gang med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   De har også kun tre butikker i København (Illum, Frederiksberg Centret og Fisketorvet), så hvis man ikke kommer lige der, så er det jo også nemt at overse. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg kender dem godt og må sige at jeg synes at alt der har noget med god chokolade er en god ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  En af deres fabrikker ligger ude ved mit arbejde, der dufter altid så lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Årh, det lyder som et dejligt sted din arbejdsplads ligger, haha. Men de har kun den ene fabrik, så det er faktisk alt deres chokolade du kan dufte! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS sale picks + 15% off