Leather gloves for my iPhone

Visiting Bruges: Kookeet food festival

 photo IMG_6971.jpg photo IMG_7050.jpg photo IMG_6927.jpg photo IMG_7017.jpg photo IMG_6936.jpg photo IMG_7073.jpg photo IMG_6941.jpg photo IMG_7004.jpg photo IMG_7010.jpg photo IMG_6957.jpg photo IMG_7085.jpg photo IMG_6981.jpg photo IMG_6999.jpg

Åh, hvor ville jeg gerne tilbage til det her. Kæft, det var lækkert!! Lørdag i Brugge besøgte vi Kookeet, som er et stort gastronomisk event, der i år blev holdt for fjerde gang. Brugge og området omkring har adskillige michelin-restauranter, og det er den scene og ikke mindst de andre blomstrende restauranter i byen, som slår sig løs til dette event. Jeg er absolut ingen gastrokok, og jeg har ikke særlig meget forstand på de mere finere spise, men jeg elsker mad, og jeg elsker at udfordre mine smagsløg og smage retter, jeg ikke engang kunne forestille mig. Netop derfor er jeg virkelig begejstret for Kookeet konceptet, hvor “den almindelige borger” har adgang til at smage de retter, man måske ikke ville have haft mulighed for at kaste sig over ellers. Hele 30 forskellige restauranter havde en stand, hvor de hver kokkererede og serverede én ret. De fleste retter kostede 6 € (nogle 8), hvilket må siges at være en helt fair pris for det, man fik. Vi fik nogle jetoner hver, som gav os lov til at prøve en god håndfuld lækre retter, og jeg var mæt og glad, da vi måtte forlade teltene. Derudover fik vi også æren at møde chokoladegeniet Dominique Persoone, som fortalte om festivalen og præsenterede sin dessertret ved hans bod, hvor engle stod for anretningen. Men mere om ham når vi når til indlægget dedikeret til chokolade (oh yes)!

Photobucket

2 kommentarer

 • Hold op hvor ser det godt ud! Specielt det der skinke der bare ligger i en ordentlig bunke og venter på at nogle sætter tænderne i det, haha.
  Og så kan jeg virkelig godt li’ alle de stemningsbilleder du har fanget. Nu er jeg sulten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak, Laura! Jeg er også ret glad for de billeder, jeg fik taget. Det hele var simpelthen SÅ lækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leather gloves for my iPhone