Winter guide: the leather jacket

Visiting Bruges

 photo IMG_6452.jpg photo IMG_6321.jpg photo IMG_6775.jpg photo IMG_6480.jpg photo IMG_6486.jpg photo IMG_6586.jpg photo IMG_6837.jpg photo IMG_6905.jpg photo IMG_6772_2.jpg photo IMG_6552.jpg photo IMG_6761.jpg photo IMG_7270.jpg

Som jeg tidligere har nævnt, var jeg i weekenden i Brugge i Belgien. Jeg fik invitationen en uge inden, så selvom jeg måske nok var med på en afbudsbillet, så klagede jeg bestemt ikke. Det var en rigtig god og sjov tur, og det var fedt at få lov til at lære byen og Belgiens kultur bedre at kende, for det er et sted, jeg aldrig før har besøgt. Brugge ligger i Flanders i det nordlige Belgien, og det er en by med 117.000 indbyggere. Altså en by af en fin størrelse men trods alt ingen storby. Byen er på Unesco World Heritage List, og det forstår jeg godt. Byens bygninger går helt tilbage til middelalderen og heldigvis er de fredet, så det i dag er som at gå en tur tilbage i tiden, når man besøger byen. Kanalerne, de spidse kirketårne og de traditionelle specialbutikker med øl, chokolade og belgiske vafler og caféer med moules frites giver en helt fantastisk og unik bystemning. Jeg blev ærligt talt virkelig positivt overrasket, og jeg ville ønske, at jeg havde haft endnu mere tid i byen. Så det bliver bestemt ikke sidste gang, at jeg aflægger Brugge et besøg. På turen havde jeg selskab af denne flotte jente fra Norge, de to danske madelskere Mikkel og Thomas og den svenske madjournalist Anna Nortström. På programmet stod der madfestival med lækker gourmetmad, restaurantbesøg og chokolade til den helt store guldmedalje. Men det må I vente med at høre om, for jeg har (selvfølgelig) endnu flere billeder at vise om det.

Photobucket

10 kommentarer

 • Ih hvor ser der hyggeligt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Turid

  Åhh ja – havde lige glemt Antwerpen 🙂 Men den er også rigtigt fin! Ja, jeg tænkte også, at du måske allerede havde set den for længst 😀 Men så må du lige få den på filmlisten 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S.

  So beautiful! These photos make me want to jump on a plane right away!

  \ Indigo Lights

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnethe Nielsen

  Jeg besøgte også Brügge et kort visit i sommers for første gang, og jeg var ikke skuffet! Det er en virkelig hyggelig by, der (til trods for kun et døgn i den) havde en unik charme. Min familie og jeg var også på kanalrundfart med ham den seje kaptajn, du har taget et billede af! Så du også hunden i vinduet? Og hørte hans røverhistorier om de andre kanalrundfartkaptajner eller hvordan han fuldstændig kølet ikke bukkede hovedet under broen? 🙂 Anyways, pæne billeder fra en hyggelig by! Er forresten også helt vild med dine “ting jeg lærte sidste uge”, god idé og godt udført.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ej, hvor sjovt, at I var på kanalrundfart med den samme kaptajn. Han var også virkelig hyggelig og sjov at sejle rundt med! Haha, ja. Hunden så vi også. Fik desværre ikke et godt billede af den, der var jo nærmest ikke til at se noget ud af båden for alle de kameraer. 😉 Og tusind tak, det er jeg rigtig glad for at høre. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Turid

  Åhh – det er lidt hyggeligt at du har været i Brügge! Jeg boede i Bruxelles i foråret/sommer i forbindelse med praktik – og var naturligvis i Brügge på visit 🙂 Så jeg får helt flashback til en fantastisk forårsdag i Brügge gennem dine billeder – SÅ fin en by! Og fik mig et godt grin af dit seneste “Ting jeg lærte i sidste uge” ang. dine oplevelser i Belgien 😀 Hvis du skal tilbage til Belgien kan Gent og Liege også anbefales!

  Og så må du tjekke filmen “In Bruges” ud – hvis du ikke allerede har set den 🙂 Colin Farrell gemmer sig i byen efter et lejemord gone wrong, og dødkeder sig – indtil han pludselig selv bliver jaget 🙂 Det lyder måske meget som en typisk Colin Farrell film, men den er helt klart værd at tjekke ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det er virkelig en fin by! Vi fik også anbefalet Gent (det må næsten have været det, der blev sagt), og så Antwerpen pga. deres modehistorie.

   Det er sjovt, der var virkelig mange, der nævnte den film. Jeg har aldrig hørt om den, hvilket jo undrer mig lidt med min interesse for film, men jeg skal i hvert fald helt sikkert se den. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter guide: the leather jacket