Time for those knitted dresses

Bacheloropgave done

 photo IMG_9653.jpg photo IMG_9658.jpg photo IMG_9679_2.jpg photo IMG_9665.jpg photo IMG_9735.jpg photo IMG_9746_2.jpg photo IMG_9740.jpg photo IMG_9750.jpg

Endelig endelig endelig! I dag fik jeg afleveret min bacheloropgave efter to særdeles pressede uger. Den sidste uge har jeg bøvlet med nogle tekniske vanskeligheder i det designprogram, som vi bruger, hvilket desværre kom til at koste mig både alt for meget tid og penge. Men det hele løste sig til allersidst, og i går var jeg på Godsbanen for at printe min opgave, hvilket lige kostede en tusse. Det lyder sikkert tosset for mange at bruge så mange penge på en opgave, men når man laver en visuel løsning, så er præsentationen af den også ret vigtig. Og heldigvis blev jeg super tilfreds med resultatet! Som jeg tidligere har fortalt, skrev jeg min opgave i samarbejde med Sv. Michelsen Chokolade. De har 9 egne butikker i Danmark, og i min opgave har jeg designet et nyt butikskoncept til dem inkl. en lang analyse omkring brandet, målgruppe, konkurrenter og storytelling. Det eneste officielle krav for vores bacheloropgave på TEKO er, at den skal være max 60 skriftlige sider. Afhængig af de enkelte specialer er der tilpasninger til de specialer, hvor man laver et produkt, og derfor havde vi også nogle lidt andre krav. Vi skulle stadig skrive mindst 20 sider, og så skulle opgaven også indeholde vores proces og løsning. Man kan vælge at aflevere én samlet opgave eller dele disse dele op i hver sin mappe, som jeg gjorde. På den måde kunne jeg lave min skriftlige rapport i et mindre format og min proces og løsning, som er meget visuel i et større format. En løsning, der endte med at tage meeeget lang tid med beskæring osv. Men nok om det! Nu skal jeg bare forsvare opgaven mundtligt om to uger, og så er jeg helt og aldeles færdig på TEKO. Hvad der så skal ske, er der vist tanker om til et helt andet indlæg. Nu er jeg først og fremmest glad for at vende tilbage til et rigtigt liv – og ikke mindst bloggen. I har været savnet!

Photobucket

17 kommentarer

 • Lotte

  Kan du ikke lave et indlæg om hvordan man holder motivationen oppe når man skriver bachelorprojekt? og om gode rutiner og sådan? Dit projekt ser spændende ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det vil jeg bestemt overveje. 🙂 Og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

   Det ville være perfekt! Jeg sidder selv med mit projekt nu, og har et par uger tilbage, og jeg synes det er SÅ svært at holde det hele i gang. Man står op skriver, skriver skriver, går i seng, og så starter en ny dag hvor man skriver, skriver, skriver… og sådan kører det ellers i ring. Eller det bilder man sig selv ind, men skriveprocessen går også langsommere end hvad jeg kan lide. Jeg synes det (i hvert fald udadtil) har set ud som om du har haft gode rutiner, og har haft styr på projektskrivningen. Og jeg ville virkelig værdsætte nogle gode råd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Stort tillykke med at være færdig med den lange opgave! Går selv på TEKO (i skønne 7400 dog), men har hjulpet fashion design de sidste 2 uger med diverse opgaver – så kan følge dig i hvor lettet du må være! Håber du fik sovet en masse og er frisk igen. Godt kæmpet! Det ser sindsygt flot ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak, Mette! Åh ja. Jeg er også meget imponeret over det, som fashion designerne har afleveret. De er så dygtige, og de har godt nok også knoklet. Held og lykke med din tid på teko. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op, hvor ser det lækkert ud! Du har virkelig en kreativ tankegang, der siger spar to. Thumbs up herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tusind tak for den søde kommentar. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke med det smukke! Hvor er du sej!! Det ser mega godt ud. Håber det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tillykke:) Er ret misundelig lige nu, de næste to uger bliver et helvede for mig, afleverer speciale d. 5 december

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  STORT tillykke Pernille! 🙂 Dine indlæg har bestemt også været savnet. Forkæl dig selv de næste par dage, og klap dig selv på skulderen. Dit arbejde ser enormt flot ud , og meget inspirerende! Et stort virtuel kram herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak, Maja! Det betyder rigtig meget for mig at høre. Jeg har også set så meget frem til at slappe af. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det bare skide flot Pernille 😉
  Godt der er et helt år toil jeg skal aflevere – for kan da på ingen måde så meget endnu 😛 Held og lykke med eksamen og derefter det voksne liv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak, Malene!

   Haha! Tro mig, jeg havde det på præcis samme måde, da vi blev præsenteret for bacheloropgaver sidste år. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er spændende at se din opgave, da jeg selv går på 1 semester på TEKO, og jeg jo også skal igennem den process 🙂 Men det ser rigtigt lækkert ud!

  Er det kassen du har dine mapper i, eller er det noget helt andet?

  Mvh Bine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak! Det er dejligt at høre, at det måske kan give lidt inspiration. 🙂

   Ja. Vi skal jo aflevere to eksemplarer, en til vejleder og en til censor, så har to kasser til at samle mapperne i. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time for those knitted dresses