12 party playsuits

Vil du med til fest?

FIRSTTWIQ3

Kender I til FIRST TWIQ? Det er faktisk mest igennem Mia, at jeg er blevet opmærksom på det. FIRST TWIQ er en nystartet webshop, hvor man kan købe håndplukkede unikke designs af nye designere. Nu har teamet bag så arbejdet på at udgive magasinet TWIQ LOOK, og det er det, som skal fejres med en launch fest lige her i Århus, hvor virksomheden holder til. Jeg synes, at det er et mega sejt koncept med at støtte og fremme unge nye designere, så jeg er også spændt på at se, hvordan det her nye magasin kommer til at se ud.
Festen kommer til at foregå fredag d. 12. december på Bernhardt i Århus, og der er lagt op til fri bar fra kl. 21-22 og derefter billig bar fra kl. 22-24. Jeg har fået lov til at udlodde 20 billetter (for det kræver desværre en invitation at komme ind), hvor de 20 vindere hver også må tage en ven med – ellers blev det måske en kende akavet. Det eneste du skal gøre for at deltage er, at smide en kommentar her i indlægget – og så lige være mindst 20 år gammel, det er nemlig aldersgrænsen for at komme ind. Jeg kommer selv, og jeg er sikker på, at det bliver en lækker fest! Så hvis du vil feste med os i Århus (eller bare se mig fuld og upassende), så skynd dig at deltage! Jeg trækker de 20 vindere på søndag d. 30. november. VINDERNE ER BLEVET KONTAKTET.

Photobucket

18 kommentarer

 • Josephine

  Feeeedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  To gange upassende fulde Pernille’r – det tager jeg gerne til Århus for;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vil gerne afsted 😀 trænger til girltime fun!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Det lyder bare SÅ sjovt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie P

  Den fest ville jeg elske at deltage i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stevani Ishia

  fedt koncept og konkurrence! Også er det jo bare skønt at der endelig sker noget i Århus 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hurra for en fed konkurrence! Lige noget for mig og min labre veninde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie K

  Årh hvor kunne det være lækkert! Vil hellere end gerne fejre min hjemkomst fra 6 måneder i London, med en ordentlig fest sammen med min bedste veninde! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Camille

  Endelig foregår der noget i Århus!!! Fedt fedt fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne L. J.

  Wuhu, krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Laursen

  mig mig mig…. Og min søde veninde. 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Ej, men det ville jo være det fedeste!!! Mega fedt koncept! (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor lækkert! Jeg synes, at FIRST TWIQ er sådan et super koncept, som er blevet ført ud i livet med perfektion. Så vil hellere end gerne til fest for at fejre deres nye magasin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  JUHUUU, endelig et fedt koncept der giver anledning til en god fest. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt koncept og endelig i Århus, yes! Samtidig kunne det være vildt fedt at møde dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder da som et super fedt koncept! Ville da være fedt at være med til at fejre det, så jeg signer gerne op og krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Jeg skal med fordi du ved hvem jeg er hehe og fordi jeg faktisk skal til Aarhus den 12 (og alderen lyver vi sgu bare om)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  fææææst!!
  Jeg vil hammergerne til fest med dig – og min skønne veninde, som jeg skriver eksamensopgave med hele julen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 party playsuits