Nytårsinspiration

Ting, jeg lærte i sidste uge #14

 photo pagik_ugens14.jpg

…At man nok har set for meget Breaking Bad, når man drømmer, at man arbejder for et narko-kartel. To nætter i træk.
…At det nok er meget heldigt, at jeg nu er blevet færdig med serien. Men hvad skal jeg så kaste mig over?
…At Love Actually er den bedste julefilm.
…At jeg ikke er så hurtig til at svare på alle jeres spørgsmål, så I kan stadig nå at stille flere spørgsmål til spørgerunden her.
…At min yndlingsting ved at bo i Herning var at sætte mig ind i bilen og køre hjem til jul. Driving home for Christmas mister lidt magien i en proppet bus.
…At det værste ved at være ved sin forældre i julen er den øgede mængde af edderkopper. Findes der senge, hvor man kan ligge svævende midt i rummet uden nogen som helst forbindelse til gulvet?
…At jeg i lang tid har tænkt på, om det der med rødt julepynt og nisser over det hele mon er en generationsting eller en aldersting. Med andre ord: kommer jeg også til at pynte hele huset rødt, når jeg når min mors alder?
…At for første gang i mange år vendte heldet, og jeg fik mandlen og en mega nice mandelgave.
…At den bedste julegave var noget, som jeg slet ikke havde ønsket mig. Jeg glæder mig til at vise jer, hvad det var!
…At af alle dage, hvor strømmen kan gå, så går den selvfølgelig juleaften, hvor køleskabet er fyldt op til julefrokosten dagen efter.
…At vi alligvel fik sne i år, og at det måske ikke var i en mængde, der kan betegnes som hvid jul betyder absolut ingenting! For det er stadig sne. YAAAAAY!
…At det her link får mig til at miste troen på menneskeheden bare en lille smule.
…At jeg bliver bedre og bedre til at administrere indtagelse af mad til julefrokoster – i år var første år, hvor jeg faktisk ikke blev nødt til at trille i seng.
…At de bedste pakker i pakkeleg er de spiselige (okay, det vidste vi jo godt) – så stop med at købe alt det skrammel til lysestager og vækkeure.
…At man virkelig får trænet sit svar til spørgsmålet “hvad skal du så lave nu?” til familiejulefrokoster.
…At jeg meget hellere vil klappe de mange hunde i familien end svare på det spørgsmål.
…At det er så hårdt, når man får så mange store gaver, at man skal køres hjem i bil fordi man ikke kan bære det alene hjem i bussen. Stakkels mig.
…At jeg ikke kan finde ud af TRX. Man føler sig lidt ussel, når resten af holdet storsveder af anstrengelse og man selv bare står og falder rundt i selerne.
…At ulempen ved at alle i lejligheden har juleferie er, at der altid er nogen i bad, når jeg enten 1. har drukket alt for meget vand eller 2. skal i bad og hurtigt ud af døren.

Photobucket

3 kommentarer

 • Der findes SÅ mange rådne gaver til pakkeleg! Jeg er med på at det selvfølgelig er sjovt, og at det nok lige er det aspekt der skal være fokus på og knap så meget indholdet i gaverne, men hvem gider seriøst at vinde torskerogn eller opvaskemiddel?! Jep. Den var med her, og det var IKKE mig der havde stået for gaverne.
  Haha, surt opstød ftw åbenbart 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hunde er jo langt mere behagelige end mennesker til julefrokost!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebecca

  Åh ja, edderkopper! :(:(:(:(

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsinspiration