Ting, jeg lærte i sidste uge #18

Outfit: a rainy Monday

 photo IMG_0493.jpg photo IMG_0451.jpg photo IMG_0404.jpg photo IMG_0477.jpg photo IMG_0432.jpg photo IMG_0395.jpg
ASOS leather jacket, secondhand knit, Topshop lace shorts and Adidas sneakers. 

I går havde jeg sådan en der-er-sgu-heller-ikke-noget-jeg-gider-at-have-på-dag. Jeg havde dog en aftale med Nicoline, så det lykkedes mig trods alt at smide et eller andet på. Sådan kender de fleste nok at have det på trods af, at garderoben bugner, og her får I altså at se, hvad jeg finder på at iklæde mig på sådanne dage. Det er også derfor, at jeg skaber mig lidt mere, end jeg plejer, på billederne. Men det var jo også mandag.

Photobucket

3 kommentarer

 • Fie

  Ville ønske at mine jeg-har-ikke-noget-at-tage-på-dage var lige som dine! Elsker det her outfit 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækkert outfit! Man skulle ikke tro, du havde haft tøjkrise 🙂 Men kan du virkelig holde varmen i læderjakke? Uhff, det ville jeg ikke kunne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hehe tak! Det var også lidt et forsøg på at se, om det var blevet varmt nok til læderjakke. Måske ikke helt, men nu skulle jeg heldigvis ikke så langt. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting, jeg lærte i sidste uge #18