Ebay tip: that lace bralet

Outfit: in front of the rainbow

 photo IMG_0752.jpg photo IMG_0801.jpg photo IMG_0746.jpg photo IMG_0768_2.jpg photo IMG_0807.jpg
Monki sweatshirt, COS dress and Acne boots. 

Fredag og weekend! Imens hele min instagram er i København til modeuge, så trisser jeg bare rundt herhjemme i Århus og får tiden til at gå med småting, arbejdssøgning og fitness. Weekenden skal jeg bruge med søde mennesker og måske bage lidt. Nu får vi at se. Jeg vil prøve at tage en slapper fra computerskærmen, som jeg ellers plejer at stirre ind i alle hverdage. Det kan man godt blive lidt skør af. Men kig forbi alligevel, jeg har nemlig planlagt et par indlæg.

Photobucket

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: that lace bralet