Mumi jubilæumskrus

TEKO VIA CFW afgangsshow

teko_via
Pictures: Copenhagen Fashion Week.

Jeg vil lige bruge et indlæg på at hylde min skole og de piger (drenge?), der sørgede for et kick-ass afgangsshow under Københavns modeuge. Dem, der påstår, at TEKO er for kedelige designere burde lige tage og kigge en ekstra gang her. Jeg har selv stiftet bekendtskab med nogle af fashion designerne i løbet af min tid på TEKO, og jeg bliver altid så imponeret over deres kreativitet og ikke mindst de mange arbejdstimer de lægger i deres projekter. I collagen har jeg vist et udvalg fra afgangsshowet og det er altså også mange forskellige designere i ser her. I kan se hele showet her.

Photobucket

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mumi jubilæumskrus