I would love to wear #13

I sidste uge #30

 photo ugen30.jpg

…Gav jeg den hvide neglelak en ravanche efter et helt efterår og vinter med sort neglelak. Ja, så er det altså en stor beslutning.
…Spiste jeg den bedste Ben & Jerry’s, jeg nogensinde har smagt. Blondie Brownie Core! Det var praktisk talt en overlykkelig åbenbaring.
…Følte jeg en smule forvirring over den der alle-kan-følge-mig-på-snapchat-trend. Er det virkelig så fedt at vide og se den mindste ting som “kendte” gør i løbet af en dag?
…Blev jeg endelig færdig med min penicillinkur og var til bodyfit for første gang i to uger (med to forgående uger, hvor træningen også stod lidt i stampe), og det var så hårdt, at jeg troede, at jeg var på nippet til at falde om.
…Gik det også op for mig, at det var virkelig dårlig planlagt at ligge den træning dagen før vores store VIP aften i Magasin, hvor jeg skulle på arbejde i næsten 11 timer. OMG et par ømme balder og lår, der skulle på arbejde den dag.
…Gik det så vildt for sig til vores VIP aften i Magasin, at jeg natten efter gennemlevede det hele igen i min søvn. Jeg kan ikke forklare, hvor utilfredsstillende det er at vågne efter at man har drømt, at man var på arbejde, og så skulle stå op og gå på arbejde.
…Fik jeg heldigvis også selv udnyttet de gode rabatter, og endelig købt et par lædershorts fra Mads Nørdgaard, som jeg har kigget på i en måned. De er sååå seje!
…Gik jeg ét skridt frem i missionen om at finde en flot kjole til sommerbryllup, da jeg prøvede pæn kjole. Men gik til gengæld et skridt tilbage, da den ikke var sådan helt i øjet, og jeg forelskede mig i denne kjole, som selvfølgelig er out of stock. Suk.
…Havde jeg virkelig nedtur over at skulle bombarderes med snapchats og opdateringer fra Kapsejladsen, fra (hvad der føltes) alle man kender, når man selv er voksenkedelig og på job.
…Afkalkede jeg for første gang i mit liv en kaffemaskine. Kæmpe voksenpoint til mig!
…Gik jeg amok i quiz apps. Pænt optur over Trivia Crack udover at jeg kun har en, jeg kender, at spille mod.
…Da jeg så kæresten spille Quiz Battle, skyndte jeg mig derfor også at downloade det, men endte med at spille mod en Findon der meget hellere ville chatte om strategier og hvor jeg kom fra. Nej.
…Heldigvis fandtes der en Quiz Battle 2, som er på dansk og uden mærkelig Findon.

Photobucket

8 kommentarer

 • Uhhh, nu er den der i str. 10 – go go go

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Hvor er I søde. <3
   Men det skal desværre være str. 8. Men nu bestiller jeg mindst 4 forskellige kjoler hjem i aften, og så må der da være en af dem, der kan bruges. Catwalk derhjemme coming up! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Kjolen er der i str. 8 NU! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må ærligt indrømme, at jeg simpelthen heller ikke forstår den trend med snapchat. Men det er jo åbenbart det nye. :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Jeg er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste! Men ja, man føler sig helt udenfor uden “offentlig” snapchat. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med at læse dine “i sidste uge”-indlæg – de er så finurlige og hyggelige (:

  Og forresten så er den kjole, som du har forelsket dig i, og som DESVÆRRE er udsolgt, jo vanvittigt fin – uh jeg forstår godt din frustration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Tusind tak, søde Julie!

   Og ja ikke? Den er sååå fin! Men heldigvis plejer der jo at komme mange ting, der ligner hinanden på asos igen, så håber. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would love to wear #13