April boligønsker

New in: Mads Nørgaard leather shorts

 photo IMG_4646.jpg photo IMG_4652.jpg

Jeg har haft de her lædershorts fra Mads Nørgaard i kikkerten i en måned, så da vi havde vores Super Bazar i Magasin i weekenden, skyndte jeg mig at slå til og købte dem med 25% rabat. Jeg tror faktisk, at det er mit første køb nogensinde fra Mads Nørgaard, men efter at jeg er startet i Magasin, har jeg virkelig fået øjnene op for mærket. Jeg har selvfølgelig kendt mærket i årevis, men jeg har aldrig lagt så meget mærke til, hvad han lavede (udover striber). Men jeg er altså vild med de her lædershorts! Jeg elsker de rå afklippede kanter og længden, som er en del længere end de lædershorts jeg har fra ASOS. Jeg glæder mig mega meget til at bruge dem med bare brune ben til sommer, men indtil da kan de heldigvis også bruges med et par strømpebukser under. De koster 1.600 kr. og I kan blandt andet finde dem her.

Photobucket

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April boligønsker