New in: Mads Nørgaard leather shorts

Outfit: pink jeans

 photo IMG_4858.jpg photo IMG_4685.jpg photo IMG_4710_2.jpg photo IMG_4840.jpg photo IMG_4783.jpg photo IMG_4892.jpg photo IMG_4746_2.jpg photo IMG_4867.jpg
ASOS leather jacket similar here, ASOS WHITE t-shirt here or similar, Weekday jeans here, & Other Stories heels and Calvin Klein watch. 

Jeg kan altså ret godt lide de her outfitbilleder. Broen giver en virkelig fin baggrund, og så formåede vi at fange lidt solstråler også. Jeg fortalte om bukserne her, og nu får I dem allerede at se i et outfit. For at give et modspil til den lyserøde farve, så ikke det bliver for pussenusset, har jeg sat dem sammen med en simpel t-shirt og en rå læderjakke. Og så havde jeg lige et par pumps i tasken (apropos snakken om bloggeres selviscenesættelse), da jeg synes, at de fungerer klart bedst opsmøget med bare ankler – og sandaler dem venter jeg altså lige lidt endnu med at finde frem. Jeg har lige haft to fridage, hvilket har givet tid til at nå en masse ting, som har stået på to-do listen længe. I aften har vi den årlige store personalefest i Magasin, og jeg er en smule spændt. Mest fordi jeg kender minimalt af dem, der kommer. Så om fridagen i morgen skal bruges på tømmermænd eller at få sat flere krydser på min to-do liste, det må tiden aftenen (og natten) vise.

Indlægget er sponsoreret af ASOS.

Photobucket

12 kommentarer

 • Julie

  De er så fine! Hvilken størrelse har du dem i, hvis jeg må være så fræk at spørge? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det må man altid spørge om. 😉 Jeg har dem i en str. 27.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op hvor er de lyserøde dér fine!
  Og de passer så godt sammen med den grå t-shirt!
  Nu får jeg helt lyst til et par lyserøde bukser 😀 😀

  Dejligt outfit!

  Knus Malue
  http://www.mooldash.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Haha, tusind tak. De er nemlig mega seje! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle virkelig flotte billeder! Og de der lyserøde jeans er eddermanme seje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil give dig ret i, at billederne er vildt fine – og du rocker de lyserøde jeans 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Tusind tak, Dina! Jeg er virkelig også blevet overrasket over, at de er så cool, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke billeder! De er SÅ cool til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Super fine billeder og outfit, mere af den slags, når du har tid til det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Jeg er så glad for at høre, at du også kunne lide dem! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Mads Nørgaard leather shorts