Outfit: Botanical Garden

Aarhus-anbefaling: Sculpture by the Sea

 photo IMG_6562.jpg photo IMG_6539_2.jpg photo IMG_6577.jpg photo IMG_6601.jpg photo IMG_6611.jpg photo IMG_6619.jpg photo IMG_6637_2.jpg photo IMG_6668.jpg photo IMG_6688.jpg photo IMG_6691_2.jpg

Som jeg fortalte i gårsdagens outfitindlæg, var jeg i går ude ved Tangkrogen for at opleve Sculpture by the Sea. Jeg elsker virkelig den smukke gåtur langs stranden og op i skoven, hvor man møder smukke, mærkværdige og tankevækkende kunstværker. Jeg kan kun anbefale at slå et smut forbi stranden, hvis I ikke allerede har gjort det. Udstillingen varer indtil d. 6. juli. Jeg kunne godt finde på at gå turen igen, hvis jeg får tiden. Jeg gad nemlig virkelig godt opleve nogle af værkerne i flot aftenlys. Især spejldiamanterne kunne jeg stirre på i en uendelighed.

Photobucket
   

3 kommentarer

 • Ej hvor fint – tager svipturen fra Aalborg et par gange om året, for at besøge AroS og Den gamle by samt Marselisborg dyrepark – men det her ser godt nok ud til, at være turen værd også 🙂

  – Anne

  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg var også lige en tur inde forbi, sammen med en veninde, i aftes! Det er bare en super lækker måde at nyde det danske sommervejr på 🙂 Det er nogle rigtig fine billeder du har fået taget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare super flot! Skal helt sikkert forbi, før det er slut (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: Botanical Garden