Outfit: pink jacket

I sidste uge #39

 photo ugens-39.jpg

…Har jeg brugt uanede mængder af tid på at kigge hoteller på Mallorca uden at være i stand til at beslutte mig for, hvor jeg skal bo i Palma. Iiiiihh!!
…Sov jeg kæmpemeget igennem onsdag efter en lang og travl arbejdsuge – og det var mega tiltrængt.
…Hentede jeg de øreringe, som Marika har lavet til mig i forbindelse med konkurrencen i WU15 butikken. De er virkelig blevet fine, og I skal meget snart få dem at se!
…Opførte jeg mig som et lille barn, da jeg fandt alle mulige Mininonsting i Netto. Revet ost med minions var jeg dog ikke tosset nok til at købe. Med mindre jeg altså havde manglet revet ost.
…Var jeg lige ved at gå i panik, da alle direkte pladser var taget i toget mod Roskilde.
…Men i stedet fandt jeg så et genialt lift hos gomore, hvor jeg kommer over med færgen. Optur!
…Har jeg undret mig rigtig mange gange over om ASOS ikke snart starter udsalg. HVA’?
…Prøvede jeg at pannere rejer asian style. De blev ikke så flotte, men de smagte godt. Jeg har nu fået tippet om dobbeltpannering, hvilket skal afprøves næste gang!
…Hoppede jeg op og ned af begejstring da jeg så vejrudsigten for næste uge. Yeeeeeees!
…Havde vi kæresteweekend, gik en lang tur i Århus, fik lækre drinks ved Memphis Roadhouse og købte alt alt alt for meget bland-selv-slik. Puha.
…Jeg fik krydset ting-jeg-mangler-til-Roskilde-listen af pånær ud for punktet engangskameraer. Meh. Krydser fingre for at de kan købes på pladsen. Det er bare ingen festival uden ufokuserede og overraskende billeder.
…Gik jeg så småt i gang med at tælle ned til Roskilde ved at drømme om alle de madboder, jeg skal bespise.
…Jeg har nemlig ikke rigtig haft tid til at gennemgå musikprogrammet ned i alle detaljer, som jeg plejer, så det bliver lidt på gefühlen.
…Fandt jeg ud af, at pigerne jeg skal bo med på Roskilde, har formået at tilrage os en plads lige midt i C. Det kommer til at gå helt ned, og jeg frygter en smule for, at jeg er kommet lidt ud af festtræning.

EDIT. I dag startede ASOS så selvfølgelig udsalg.

Photobucket

5 kommentarer

 • Maria

  Der er idag(2 juli) kommet en ‘Minions’ film i biograferne. Kunne ikke lade være med at tænke på dig, da jeg så det. Den må du næsten se 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det er heller ikke altid lige nemt at finde det helt rigtige hotel – der er jo så mange at vælge imellem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise B

  Hej
  Mht et sted at bo i Palma så prøv airbnb.com, der er tit virkelig fede lejligheder eller værelser til ret små penge bare et tip herfra, jeg skal selv til barcelona og lissabon og bo på steder fra airbnb i år.
  God tur, knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det lyder da som en dejlig uge 🙂

  Engangskameraer plejer jeg at købe hos fotomanden på Store Torv. Altså, de er ikke billige, men det er dælme hyggeligt når billederne er fremkaldt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Tak! Jeg tror, jeg vil lede efter et på Roskilde. Nu har jeg nemlig heller ikke fri inden til at kunne købe et i butikkerne her i Århus. 😀 billederne er jo også i forvejen mega dyre at fremkalde, så det kunne være lækkert at finde et billigt kamera.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: pink jacket