I sidste uge #35

Weekend i Skagen

 photo IMG_6069.jpg photo IMG_6098.jpg photo IMG_6107.jpg photo IMG_6113.jpg photo IMG_6131.jpg photo IMG_6122.jpg photo IMG_6124.jpg photo IMG_6105.jpg photo IMG_6136.jpg

Som nævnt tog jeg kameraet med til Skagen denne weekend. Jeg havde det dog ikke så meget fremme (i forhold til hvad jeg plejer på ferier), men jeg fik i hvert fald knipset nok til, at der også var noget at vælge imellem. Lørdag havde vi meget blæsevejr, og det var ret køligt at være udenfor. Derfor fik vi desværre heller ikke spist på havnen, da alle siddepladser indenfor var optagede til frokost. I stedet spiste vi stjerneskud på en kro, hvor det ældre personale glemte det halve men var skidesøde. Pakket ekstra godt ind fik vi også gået en tur langs stranden fra Viking Banke, hvor vores sommerhus lå, til de flotte huse i Gammel Skagen og tilbage igen. Søndag var det heldigvis lidt varmere, og det var muligt at nyde en stor is i solen og sidde i læ på terrassen. Så selvom det ikke ligefrem var en specielt varm weekend, og vi måske havde håbet på lidt mere udevejr, så var det alligevel en rigtig hyggelig weekend. Og det var dejligt at opleve Skagen igen efter at jeg ikke har været der i omtrent 15 år.

Photobucket
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sidste uge #35