Laks med quinoa-bønne-salat

Outfit: Selected denim shirt dress

 photo IMG_8263.jpg photo IMG_8339.jpg photo IMG_8310.jpg photo IMG_8302_3.jpg photo IMG_8327.jpg
Selected shirt dress here, Samsøe Samsøe sandals and Calvin Klein watch. 

Har I haft en god weekend? Der gik godt lige pludselig et par dage uden nye indlæg. Jeg har haft flere små to-does at gøre derhjemme, som altid bliver udskudt, når jeg går i gang med at blogge efter arbejde. Når man ikke kan få flere timer i døgnet, så må andre ting jo vente – og i denne uge var det så bloggen, der måtte vente. Men nu er jeg klar med flere indlæg igen, blandt andet et outfitindlæg fra i går. Er du vimmer, hvor det blæste! Det var virkelig en udfordring at tage outfitbilleder af en så løs kjole. Vi tog hjem til mine forældre, hvor jeg havde planlagt at forkæle dem med den italienske simrebolognese (af den ægte slags), som jeg skrev om i det her indlæg. Den var ligeså god som sidst, og den faldt også i rigtig god jord. Vejret er virkelig ikke til at regne med for tiden, og jeg synes ikke, at det er helt nemt at klæde sig på. Men jeg har fået en ny skjortekjole fra Selected, som er ret god til den her lidt halvkølige sommer. Selvom jeg da ville ønske, at hedebølgen kom igen.

Skjorten er sponsoreret af Selected.

Photobucket
   

4 kommentarer

  • Katrine

    Jeg er normalt ikke så meget til skjortekjoler, men den ser super fin ud til dig, og så er jeg generelt ret glad for selected 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er altid svært med vejret her i Danmark, men synes nu billederne er blevet rigtig gode 🙂 God søndag søde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laks med quinoa-bønne-salat