ASOS sale picks

Sommer-detox

 photo IMG_8002_2.jpg

At bruge ordet detox er måske at overdrive en smule, men at kalde det en sommeroprydning i kroppen klinger bare ikke ligeså godt. De sidste par måneder har jeg ikke ligefrem behandlet min krop, som jeg helst ville. Jeg har i perioder været ret stresset, ikke haft overskud til træning og indtaget alt for meget sukker og hurtige og kaloriefede madløsninger. Hvilket jeg desværre både kan se og mærke på min krop og energi. Jeg har flere uger sagt til mig selv, at fra nu af skal der andre boller på suppen. Men jeg er faldet i igen og igen. I går havde jeg fri og fik en pludselig indskydelse og gik ned og købte ind til en grøn smoothie, som skal være startskuddet på min egen sommer-detox. Jeg vil kæmpe hårdt i en uge, og derefter har jeg forhåbentlig lyst til at fortsatte i samme gode stil. Jeg vil ikke følge nogen kur eller kostplan, men blot min egen sunde fornuft og hvad jeg mener er godt for min krop. Jeg vil undgå sukker, spise masser af grønt og sunde proteiner og skære ned på kulhydrater uden næring. Jeg har været på alt for mange kure til at ville binde mig til sådan noget igen, så jeg vil ikke tælle kalorier eller sige fy-fy til alle mulige madvarer. Jeg skal ikke tabe mig helt vildt, jeg skal bare have meget sundere benzin på kroppen. Her får I opskriften på min grønne smoothie. Den er ret tyktflydende, men det kan man jo regulere efter hvor meget soya eller anden væske man putter i. Jeg var lidt skeptisk med at putte avokado i, men den smagte virkelig godt, og jeg skal bestemt have eksperimenteret mere med sunde grøntsagssmoothies den næste uges tid. Måske nogle af jer kender til gode kombinationer? Det er bare en lidt sjovere måde at få tyllet nogle grøntsager ned på. Jeg har desværre ingen juicer, så det skal kunne blendes.

Ingredienser (1 portion):
1 banan (evt. frossen). 1 håndfuld frossen spinat. 1/2 avokado. Friskpresset citron. Soyamælk efter smag.

Fremgangsmåde:
1. Blend det hele og smag til med citron og soyamælk eller anden flydende drik.

 photo IMG_7959.jpg photo IMG_7976.jpg photo IMG_7988_2.jpg

Photobucket

15 kommentarer

 • Anne-Kathrine Buus

  Prøv med: ananas, agurk, spinat, appelsin og citron! Super godt til at booste immunforsvaret, og så smager den bare så godt! Jeg plejer bare at putte det lidt tilfældigt i, og så skal noget af det gerne være frossent (evt. ananas og/eller spinat) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak det tror jeg da lige at jeg skal prøve, ser sundt og lækkert ud 🙂 mums

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det lækkert ud. Dét er jeg simpelthen nødt til at prøve at give mig i kast med på et tidspunkt!! 🙂

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Gør det, det smager virkelig godt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja selv kroppen kan have brug for en sommerrengørring 😉

  Jeg er også kæmpe fan af de såkaldte greenies, jeg starter hver morgen med sådan en grøn bandit. Den bliver lavet tyk så den den kan spises med en ske – det er godt! Og så kan man jo passende komme en masse toppings på 😉

  Jeg har lavet et indlæg med 7 forskellige smoothies – det finder du her:

  http://vanloseblues.blogspot.dk/2015/06/7-sunde-smoothies-du-og-din-fordjelse.html

  så er der lidt inspiration at hente 🙂

  / Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Sikke mange lækre opskrifter du har! Jeg havde faktisk ikke troet, at et æble ville fungere så godt blendet, men det fungerer måske fint? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Jeg er også på smoothie (og juice) for tiden. Jeg vil gerne være sund, men uden at tabe mig.
  Her til morgen lavede jeg:
  1/2 agurk
  1 kiwi
  Ingefær
  Kvart citron
  Isterninger (og lidt vand)
  Olie (det glemte jeg dog i morges)
  Det var virkelig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Ej, den lyder virkelig virkelig god. Den tror jeg snart, at jeg skal have købt ind til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anine

  Det er nemlig en genial måde at få grøntsager på 😉 Jeg plejer at lave den her i blenderen:
  Ca. 5-6 “klumper” frossen spinat
  En halv banan
  En lille håndfuld blåbær
  Skyr (mængde alt efter hvor tyk man vil have den)
  Lidt hørfrø eller hørfrøolie
  Lidt honning
  Man kan også smide frossen broccoli oveni 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Jeg laver ca. den samme kombination, engang i mellem kommer jeg lidt lakridsrodspulver i. Det er fint til at variere lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anine

   God ide

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det lyder også virkelig lækkert! Grøn smoothie er bare the shit! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mums hvor ser den lækker ud! og held og lykke med projektet 😉

  http://www.malenechristine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS sale picks