I sidste uge #47

En søndag i ø-haverne

 photo IMG_0262.jpg

Søndag var måske den sidste rigtige sommersolskinsdag i år, så jeg er ret glad for, at vi valgte at bruge den på at spadsere ud til den nye havnebydel, også kaldet Aarhus Ø. Det er vist over et år siden, hvis ikke halvandet, at jeg har været derude og vende sidst, og der er heldigvis sket en del siden sidst. Vi gik primært derud fordi vi begge havde lyst til at snuse til det nye ø-haverne, og vi endte vist begge med at blive ret forelsket i stedet og idéen. Forestil jer en stor pallekasse, som er din egen private køkkenhave eller blomsterbed. Du kan plante alt fra gulerødder, tomater eller kæmpehøje solsikker og dekorere kassen på din egen kreative vis. Alt imens du nyder de andre små haver og den smukke udsigt til skoven, stranden, Mols og Isbjergets takkede bygninger. Hvis ikke det er den helt perfekte haveløsning for byboere, der bor på 4. sal, så ved jeg virkelig ikke, hvad det er. Vi har i hvert fald skrevet os på ventelisten, og jeg håber inderligt, at jeg kommer til at høste mine egne grøntsager næste år.

 photo IMG_0274.jpg photo IMG_0305.jpg photo IMG_0334_2.jpg photo IMG_0336.jpg photo IMG_0362.jpg photo IMG_0331_2.jpg photo IMG_0360.jpg photo IMG_0361.jpg photo IMG_0368_2.jpg

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sidste uge #47