I sidste uge #45

New in: Pico headband

pica_headband

Som nævnt i går, har jeg fået mig et fint lille hårbånd. Jeg havde bemærket trenden omkring dem, men jeg havde egentlig ikke gået rundt og tænkt, at jeg manglede et. Altså lige indtil jeg var i Støy Munkholm og så de flotte hårbånd fra Pico. Jeg kan godt lide, at de er relativ små i det og ikke gør så meget væsen af sig. Og novra, hvor er jeg fan af, at de holder alle de små hår på plads, når man som mig ofte har sat håret op. Det var især lækkert på Mallorca, hvor det var mega varmt, og det er knap så fedt at få hår ned i ens svedende solcremespande. De koster 150 kr. stykket og I kan finde dem her i flere forskellige farver.

Photobucket

9 kommentarer

 • […] tid siden, at jeg har besøgt den butik men novra (bruger det ord alt for lidt, tak for huskeren, Pernille), hvor var der mange ting som jeg gerne ville have haft med hjem derfra. Okay, jeg kom faktisk hjem […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så fint! Jeg har også et i en lyserød nuance fra H&M, som pludselig er blevet en ret stor favorit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det er simpelthen også så fint! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er simpelthen også så fine. Jeg er vild med den trend. Men synes simplethen de nærmest svupper af hovedet, hvis jeg har opsat hår. Måske har jeg bare en stor knold 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Hehe! Når jeg har en lav knold som på billedet, så synes jeg, at det bliver hvor det skal. Nok fordi den lave knold ligesom holder båndet nede ved nakken. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej hvor er det fint! Virkelig ikke praktisk at være i Australien det næste halve år så (selvom det jo også er fedt)! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Mon ikke de har nogle fine hårbånd i Australien også? 😀 De havde i hvert fald mange hårbånd på Mallorca.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Mener også de findes i loftet ved lille torv og nede ved den katolske kirke, hvis man gerne vil købe dem fysisk, og er uheldig ved Støy Munkholm 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sidste uge #45