Hvordan man får fødder så bløde som babyfødder

Outfit: new leather jacket

 photo IMG_9993_quot.jpg photo IMG_0011.jpg photo IMG_0028.jpg photo IMG_9944.jpg photo IMG_0015.jpg ASOS WHITE leather jacket here, ASOS polo t-shirt here, Gestuz silk skirt, ASOS shoes here and Selected socks. 

I går var jeg til bryllup hos min fætter, og det var en SÅ god dag og aften. Så god at hovedet har det en lille smule tungt i dag. Jeg fik kæresten til at tage nogle gode billeder af mit outfit (hjemme i haven – det havde virket upassende at lege photosession foran kirken), så dem skal jeg snart vise jer. I dag bliver det dog mit outfit fra i fredags, hvor jeg luftede frynseskoene for første gang. De orange sokker var ikke helt planlagt, men et nødvendigt køb på jobbet, da det viste sig, at støvlen var lidt hård mod bare ankler. Men jeg synes faktisk, at det blev en meget fin detalje. Læderjakken hentede jeg ved posten, da jeg kom hjem. Er den ikke fed!? Den er ret utraditionel med de store påsyede lommer og den manglende krave. Men det var netop det, jeg faldt for. Det bedste er, at den er sat ned til kun 765 kr. Haps! Find den lige her.

Indlægget er sponsoreret af ASOS. 

Photobucket
   

6 kommentarer

 • Ida

  Hvad størrelse har du jakken i? Nu er den nemlig nedsat til 600 kr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Ej, hvor billigt!! Jeg har den i str. 6. Den er ret oversize.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dicte

  Hvor ser du bare fin ud! Jeg er helt vild med poloen – men er lidt i tvivl om størrelsen. Hvad str har du den i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Tusind tak! Jeg har den i str. 8. Det er stort set altid det, jeg køber i Asos.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg troede lige først, at det her var dit bryllupsoutfit, og syntes måske, det var liiige lovlig “friskt”, haha 🙂 Men godt ser du ud i den seje nye læderjakke, og jeg er stadig kæmpe fan af loafer-støvlerne! Især med strømperne i, det er virkelig en fin detalje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Haha! Ja, der er jeg altså også til noget lidt mere classy. 😀 Selvom outfittet faktisk passer meget godt ind i brylluppets farvetema – nemlig sort og hvid.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan man får fødder så bløde som babyfødder