Ny favorit-tee fra Selected

HAY pop-up lagersalg

 photo IMG_0786.jpg photo IMG_0806.jpg photo IMG_0788.jpg photo IMG_0839.jpg

I torsdags på arbejde fortalte en kunde mig om HAYs nye crazy lagersalg (hvor det først ude på gaden gik op for hende, at hun havde valgt en blå pude), og senere på eftermiddagen kom et par kollegaer ind med favnen fuld af designerbokse. HAY har nemlig åbnet pop-up lagersalg i Aarhus, og tilsyneladende stoler de på mund-til-mund, for jeg har i hvert fald ikke kunne finde info om det nogen som helst steder. Så da jeg fik fri kl. 17 fræsede jeg afsted til Skt. Clemens Stræde, hvor butikken ligger, og stillede mig i kø for at komme ind. Det tog heldigvis ikke lang tid, og et par minutter efter havde jeg kæresten i telefonen i den ene hånd, imens jeg ravede til mig af lækre sager med den anden hånd. Jeg vil dog sige, at jeg begrænsede mig til ting, jeg egentlig havde brug for (hvilket min konto også er taknemmelig for), så jeg slap med kun 197 kr. for alt dette! Hånden kostede 59 kr, æskerne 79 kr, nøgleringen 39 kr. og kaffeskeen 20 kr. (så vidt jeg husker). Sjovt nok havde jeg dagen inden fortalt kæresten, at mit første nødvendighedskøb i forbindelse med vores flytning skulle være en kaffeske, da det er en af de ting, jeg har udnyttet fra køkkenet i bofællesskabet – og nu ikke kan lave kaffe uden. Og så havde de da lige den kaffeske, jeg havde ønsket mig, til ingen penge! Kasserne har jeg også store planer om til vores fælles hjem. Hvad jeg ikke har fortalt er nemlig, at vi får plads til et værelse til kun tøj og kontor, og her får jeg brug for pæn opbevaring til sokker, undertøj and what not. Ej, hvor jeg glæder mig!

Alt i HAY pop-up butikken er 2. sorteringsvarer, hvorfor priserne er så lave, men det er i hvert fald ikke noget, at man lægger mærke til. Ifølge en veninde (der spurgte i butikken) holder butikken åben helt indtil november, så der burde være rigelig tid til at gøre sig nogle gode køb. Jeg kunne forestille mig, at de ofte får flere varer, så jeg skal i hvert fald også forbi igen. De har både møbler, tæpper, puder, glas og småopbevaring.

Photobucket
   

7 kommentarer

 • Janni

  Har butikken stadig åben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ved du om de har åbent idag, søndag d. 4 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Argh! Må virkelig se, om jeg ikke lige kan få presset en Aarhus-tur ind i programmet, kan jeg se 😀
  Vi flytter i hus her 1. oktober og der er flere ting, jeg ønsker mig fra HAY. Kunne de fås til spotpris ville det da ikke gør noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • V

  TUSIND tak for tippet, jeg må se at komme af sted!! Lagde du tilfældigvis mærke til åbningstiderne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Nej, desværre. Men jeg gætter på, at de følger de øvrige butikkers åbningstider. Jeg var der i hvert fald kl. 17, og der havde de stadig åbent.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ny favorit-tee fra Selected