TV-shows I've watched lately #3

I sidste uge #52

 photo ugens52.jpg

…Havde jeg for første gang den her stramme lædernederdel på på arbejde, og det var virkelig noget af en udfordring at løbe stærkt på arbejde og op og ned ad trapper. Et meget overraskende handicap!
…Var jeg til hyggeligt event med ELLOS på A.C. Perch’s. Jeg har seriølle lyst til at spise de scones hver evig eneste dag.
…Følte jeg for at gøre lidt ekstra ud af onsdag aften og brugte laaang tid på at lave krøller. Jeg havde ikke opdaget det tiltagende regnvejr, og endte med at gå 1 km fra busstoppestedet med Mia og Nana, hvor ingen af os selvfølgelig havde paraply med. Hej hej krøller!
…Ankom vi derfor meget våde og kolde til det dog hyggelige event i Malling Living i Risskov, hvor menuen stod på ostebord, vin og chokolade.
…Jeg havde nær lavet jubelscene da jeg opdagede, at Naturmælks høost var på bordet. OMG! Den ost..
…Viste jeg min nye flotte frakke på bloggen. Sååå pæn!
…Havde jeg glædet mig hele ugen til lørdag, hvor vi skulle holde tour de chambre i bofællesskabet. Jeg har planlagt mit tema i uger, som var jul!
…Det var dog først for en uge siden, at det gik op for mig, at jeg jo ikke kan købe nogen af de ting, jeg skal bruge, fordi det er september..
…Da jeg dog havde glædet mig abnormt meget til at lege jul, endte jeg i stedet med at lave hjemmelavet gløgg og eggnog og fandt æbleskiver på frost (de kan åbenbart købes hele året rundt).
…Hvilket dog blev noget af en planlægning for at holde det hemmeligt for de andre i lejligheden, så efter at have kogt en gløgg sammen (med en meget afslørende lugt) gennemluftede jeg hele køkkenet, puttede eggnog’en i en ren bøtte skyr-emballage og forklædte derefter æbleskiverne i fryseren med en Magasinpose. Hvad man ikke gør for hemmelighedens skyld..
…For ikke at snakke om at jule-playlisten måtte laves når jeg var sikker på, at der ikke var andre i nærheden. Hvor jeg desuden havde mit eget lille jule-moment på mit værelse fredag aften. Vild ungdom!
…Efter seks timers forberedelse (altså hos mig) startede vi endelig vores tour de chambre, som startede med katte-spil-tema-værelse med brætspillet Sequence Cat. Der er en masse kattebilleder og at det rent faktisk er opfundet og kan købes, er virkelig mærkeligt. Men det er fandme sjovt.
…Derefter fortsætte festen til mit julebal med pakkelegsdruk, og derefter stod den på Randerstema (LOL, det var sjovt) og Bezzerwizzer quiz. Ej, jeg kommer altså til at savne bofællesskabfesterne.
…Blev der også spillet Hint, og jeg forsøgte at mime Neverland. Det er ret svært.
…Søndag og godt træt reddede manden mig med chips og en gåtur efter pizza, og vi fandt stedet der laver den bedste calzone med spaghetti og kødsovs – Vesterbro Pizzaria. Ommenom!
…Derefter blev resten af dagen brugt i sengen under dynerne og det var virkelig den perfekte afslutning på ugen.

Photobucket
   

9 kommentarer

 • Mette

  Lidt random men… Hvor fandt du æbleskiver!? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det havde de sgu både i Rema1000 og Salling Super. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   EJ hvor lækkert! Det skal jeg da ud og have :speak_no_evil:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg ELSKER også dine mandagsindlæg! Glæder mig til dem hele weekenden❤️ og du har vist også inspireret nogle andre kendte bloggere;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg tænkte på, om du måske ville lave et indlæg om din oplevelse med bofællesskab? Hvis du altså har noget at sige om det, selvfølgelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det kan du lige tro! Det var faktisk noget jeg havde tænkt på i forbindelse med at jeg skal flytte, så dejligt at der er stemning for at høre om det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg nyder altid dine mandagsindlæg… Specielt fordi du ofte nævner, at du havner i irriterende situationer. Det hjælper når man selv står i akavet “fuck situationer” i løbet af ugen … Og så kan jeg forestille mig, at du lige får stikket lidt til den ensomme single, når du skriver om dine dyne stunder med kæresten. Jeg bliver i hvert tilfælde mere ivrig efter, at se min kæreste , når du disker op med kæreste beskrivelserne .. Så tak fordi du deler, og så man får en følelse af, at man ikke er alene når det kommer til underlige situationer i løbet af en uge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Du er altså den sødeste Maja! Jeg nyder altid at kigge tilbage på min uge, men nogle gange kan man godt frygte, at det bliver lidt navlepillende, haha. Så dejligt at det alligevel er let at relatere til. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV-shows I've watched lately #3