Kom med til eksklusivt modeevent i Aarhus

Mallorca diary #5 Portals Nous

 photo IMG_9576.jpg

Jeg havde hørt godt om stranden Portals Nous vest for Mallorca, og besluttede mig for at tage bussen til endnu en strandtur lørdag formiddag. Jeg endte (selvfølgelig) med at køre for langt, men det viste sig at være held i uheld. For lidt ude af byen ligger en mindre strand med klipper og sand. Himlen ser måske lidt diset ud, men det var svimlende varmt, og at sidde på en klippe med måsen dyppet i vand og en sudoku i hånden, der gradvist får havvand sprøjtet op på siderne, var dejlig nedkølende og helt helt helt vildt afslappende. Sådan må alle mine ferier gerne være for fremtiden.

Efter en times tid besluttede jeg mig for at forlade min klippe og undersøge resten af byen og se om jeg kunne finde den strand, jeg egentlig var kommet efter. Det var en god gåtur i bagende varme og nogle bakkede veje, men omsider fandt jeg ned til lystbådehavnen, som består af en lang promenade med dyre butikker og restauranter. For enden af promenaden og rundt om et langt sving åbner den rigtige strand sig pludselig for én. Lækkert blødt sand, klart vand og kajakudlejning. Man kan nok godt sige, at Portals Nous primært er en by man tager til at for besøge stranden. Gadebutikkerne er fyldt til randen med oppustelige badedyr, badehåndklæder og farverigt strandtøj taler vist for sig selv. Byen ligger rigtig flot, og kan bestemt anbefales til en endags strandtur. Ved sandstranden findes også en strandbar Roxy Beachbar, hvor man kan nyde noget koldt at drikke helt ud til vandet (den kan lige anes bagved sejlet).

 photo IMG_9636.jpg photo IMG_9610.jpg photo IMG_9608.jpg photo IMG_9632.jpg photo IMG_9625.jpg photo IMG_9628.jpg photo IMG_9647.jpg

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med til eksklusivt modeevent i Aarhus