Outfit: wool playsuit

Mallorca diary #6 Joan Miró

 photo IMG_9675.jpg

Så var det vist også på tide at fortælle det allersidste Mallorca-kapitel, og det kommer til at stå i kunstens tegn. Lidt udenfor Palma højt oppe på en skråning med god udsigt til havet ligger Joan Miró museet. Billedkunstneren Miró boede på Mallorca fra 1956 til sin død i 1983, og ved museet kan man besøge hans atelier og hjem – huset med de røde og gule døre. Selve museet er tegnet af flere berømte arkitekter, og det er i sig selv en oplevelse at gå rundt i den store bygning og nyde arkitekturen og den grønne have. På væggene hænger Mirós spændende abstrakte mallerier og hans skulpturer fylder gangene og haven. Jeg synes virkelig, at museet var et inspirerende sted at gå rundt, og det er klart et besøg værd, hvis man er ved Palma. Om lørdagen er entréen endda gratis, og ellers koster det 6 € at komme ind, hvilket jo lige er til at overskue. Det var det sidste Mallorca-kvæk for denne omgang. Jeg har nydt min ferie på øen i fulde drag, og jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang. Der er flere, der har vist interesse for det, at jeg har rejst alene, så jeg planlægger at lave et lille indlæg omkring det at rejse alene. Hvis der er nogle bestemte ting i forbindelse med det, der undrer jer eller som I er nysgerrige omkring, så smid det endelig i kommentarfeltet her, så vil jeg forsøge at komme rundt om det hele i indlægget.

 photo IMG_9673.jpg photo IMG_9663.jpg photo IMG_9684.jpg photo IMG_9706.jpg photo IMG_9679_3.jpg photo IMG_9711_2.jpg photo IMG_9716_2.jpg photo IMG_9704_2.jpg

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: wool playsuit