I sidste uge #52

Soveværelse inspiration

pagik_bedroom inspirationPictures found on pinterest.

Uha. Nu er der kun lige en måned til, at vi skal flytte! Jeg har jo ikke fortalt så meget om lejligheden, men det er en lille to-værelelseslejlighed med stor hems i stuen. Hemsen vil vi bruge til soveværelse (hvilket er grunden til, at vi får et helt ekstra værelse, som kan bruges til garderobe og kontor), og den glæder jeg mig rigtig meget til at vi skal indrette. Jeg tror, at det bliver rigtig hyggeligt, og så er hemsen endda så stor, at sengen kun kommer til at fylde en tredjedel, så vi også har plads til et “flyde-område”. Det bliver selvfølgelig lidt af en udfordring at indrette et soveværelse med skrå vægge og meget lavt til loftet, hvorfor jeg også er kastet mig over en masse inspirationsbilleder. Jeg er mest til det helt enkle for at skabe ro, men mon ikke at der bliver plads til lidt nips og farver også. Jeg har en lille plan om at få lusket en lyskæde ind (selvom der ikke er udtrykt overbevisende begejstring fra min anden halvdel), og især stigen med lyskæder er jeg helt vild med. Ih, det bliver altså hyggeligt! Hvis nogen af jer bor med hems og har gode indretningsidéer, så er jeg lutter øre! 🙂

Photobucket

2 kommentarer

 • Regitze

  Ihhhh hvor spændende altså med den nye lejlighed:)
  I forhold til hems, har jeg boet med det et par år, og ville bare lige nævne at der om sommeren bliver rigtig rigtig varm deroppe, hvis der ingen vinduer er. Så er jeres hems uden vinduer, synes jeg i skal gå på jagt efter nogen kølemuligheder og integrere i indretningen deroppe:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Jeg glæder mig også rigtig meget!
   Vi flytter sammen i den lejlighed min kæreste bor i lige nu (hans roommate flytter bare ud), så vi ved desværre allerede, at der bliver varmt om sommeren. Heldigvis er der et vindue, men måske vi skal tænke på at få en lille blæser også. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sidste uge #52