It's sweater weather

Til the og scones med Ellos

 photo IMG_1455_2.jpg photo IMG_1460.jpg photo IMG_1493.jpg

I går havde Ellos inviteret på te og scones hos A.C. Perch’s. Vi fik lov til at vælge hver vores te fra deres alenlange te-kort – hvilket var noget af en udfordring. Da de lune scones kom på bordet, blev der knipset løs i alle vinkler, og det var smadderhyggeligt at catche up med de andre Aarhusbloggere. Jeg har været på A.C. Perch’s en enkelt gang før til den store opstalt med fingersandwich og det hele, så jeg havde glædet mig virkelig meget til de scones og lemoncurd, som virkelig smager himmelsk. Jeg tror dog, at jeg må forbi te-butikken lidt oftere, for der var virkelig mange te-varianter, jeg gerne ville smage.

Ellos viste et udvalg af deres nyeste efterårskollektion frem, og der var flere fine ting deriblandt. Der var især fælles begejstring for sherlingjakken, som I kan finde lige her. Den koster kun 799 kr. hvilket da må siges at være en helt god pris for en jakke. Lige nu giver koden 325411 faktisk 30% på en valgfri jakke fra Ellos Collection. Rabatkoden gælder til og med d. 29/9, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

 photo IMG_1462.jpg photo IMG_1458.jpg photo IMG_1490.jpg photo IMG_1481.jpg photo IMG_1484.jpg photo IMG_1489.jpg photo IMG_1508.jpg photo IMG_1537_2.jpg photo IMG_1499.jpg

Photobucket
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's sweater weather