Orden i smykkesamlingen

Aarhus-anbefaling: WeDoBurgers

 photo IMG_2218_2.jpg

WeDoBurgers er på de sociale medier allerede ret hurtigt blevet en Aarhus darling. Det var dog for første gang for mig og kæresten, da vi besøgte stedet i sidste weekend. Vi havde set ret meget frem til at smage burgerne, så vi var da også spændte på om vores forventninger ville blive indfriet. Vi havde bestilt to cheeseburger menuer og lige bortset fra lidt bestillingsvanskeligheder, så kom vi derfra med varme burgere og pomfritter i poserne. Jeg vil ikke kalde WeDoBurgers for gourmetburgere, men hvis man betragter dem som et fastfoodalternativ til McDonalds, så får man bestemt mere smag for pengene hos den lille burgershop. Især pomfritterne var rigtig gode! Derudover er jeg stor fan af burgerkonceptet og deres menukort som kun indeholder to ting – en cheeseburger menu og en hamburgermenu. Det er da burger, der er til at forstå!

 photo IMG_2290.jpg photo IMG_2244_2.jpg

Photobucket
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Orden i smykkesamlingen