Ny efterårskulør på neglene

Mine skønhedsfavoritter // hos Emma Martiny

pernillepagikKollage lavet af Emma Martiny

Af en eller anden årsag, så gik det simpelthen lige over hovedet på mig at få delt det her indlæg, da Emma for et halvt år siden spurgte til mine skønhedsfavoritter. Heldigvis er jeg ret konservativ på det punkt, så indlægget er ligeså aktuelt i dag som dengang, hvorfor jeg tænkte, at det var på tide at jeg delte. Når jeg finder en favorit, så holder jeg ved. Kig forbi Emmas indlæg for at finde link til alle tingene.

Photobucket
   

4 kommentarer

 • Maja

  Jeg elsker når du kommer med gode tips. Der er en del blogger der får lavet deres øjenvipper fortiden .. Har du overvejet dette ? Ikke at du trænger til det .. Jeg ved faktisk ikke om du overhoved ville kunne opnå samme effekt som når du bruger din mascara .. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Dejligt at høre!
   Som du selv siger, så tænker jeg ikke, at jeg rigtig har brug for eyelash extension. Det eneste jeg har overvejet (hvis det skulle være) er at farve mine vipper og bryn, så jeg ville føle mig lidt skønnere på make-up frie dage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Pernille! 🙂 Har du et link til pep and prime-produktet fra Mac?
  Det lyder lige som det, jeg har gået og manglet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny efterårskulør på neglene