5 kageopskrifter til efterårsferien

Outfit: grey top and silky shorts

 photo IMG_2476.jpg photo IMG_2493.jpg photo IMG_2423.jpg photo IMG_2492.jpg photo IMG_2485_2.jpg photo IMG_2511.jpg photo IMG_2481.jpg Gestuz coat here, ASOS top here, Selected shorts here and Dr. Martens shoes here.

I går havde jeg en fridag, som blev brugt til lidt småærinder. Jeg var lige hurtigt forbi Magasin, og så skulle jeg hente en pakke fra ASOS, der bl.a. indeholdte denne fine bluse. Den er jeg altså ret vild med! Og så koster den kun 375 kr. Jeg henter mine pakker i en malerbutik, så jeg fik også en lille snak omkring et muligt malingkøb. Vi vel nemlig gerne male en enkelt væg i stuen i en anden farve end hvid. Jeg kom derfra med den store farvepalette, og jeg havde næsten regnbuer stående ud af øjnene efter at have kigget den igennem. Derefter mødtes jeg med Nicoline, hvor vi fik taget de her billeder. Der bliver fuld fart på weekenden, vi har nemlig startet Super Bazar i Magasin. Jeg kan først kalde det for weekend på lørdag kl. 17, så det bliver et par travle arbejdsdage indtil da. FIY, så er mine silkeshorts fra Selected blevet sat ned til halv pris til 350 kr. lige her!

Indlægget indeholder affiliate links.

Photobucket
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

5 kageopskrifter til efterårsferien