Pakkekalendergaver til ham og hende

I sidste uge #61

 photo ugens_61.jpg

…Var jeg til hyggeligt cafémøde med de dejlige bloggere fra Fashion Unit, og som altid var det rart at få catchet up.
…Var jeg forbi Langenæs Bageren fordi jeg vist på et eller andet tidspunkt havde fået fortalt, at deres berlinere var out of this world. Oh boy. Se bare hvor crunchy de ser ud! Det bliver en kamp med tiden, at få spist så mange af deres berlinere som muligt inden december ender.
…Er jeg apropos julekager begyndt at kigge til min honningkagedej, som der ikke er længe til, at jeg kan gå videre med.
…Var jeg med manden på ARoS for at se Monet og den nye kinesiske udstilling. To meget interessante og spændende udstillinger, så I kan godt komme afsted!
…Vi følte os dog lidt nærige, da vi kiggede forbi caféen bagefter, så i stedet kørte vi forbi Føtex og købte studenterbrød og trøfler. Finkulturel feeling much!
…Har jeg nu hørt julemusik nonstop på arbejde i halvandet uge, og jeg er stadig ikke træt af det! Men lad os nu se hvordan jeg har det om et par uger.
…Fik jeg overbevist manden om at spise vegetaraftensmad, og jeg blev i hvert fald selv mindet om hvor god, nem og billig den her opskrift på pandebrød er. Manden var måske mere begejstret for pandebrødene, men han spiste det da!
…Var Black Friday absolut en af de mest stressende dage, jeg har oplevet i Aarhus. Fem ord da jeg fik fri fra arbejde: get me out of here!
…Lavede jeg for første gang i mange år en egentlig adventsdekoration. Jeg mangler dog stadig kalenderlysdekorationen.. Men lyset er købt!
…Arbejdede jeg både lørdag og søndag, og blev forkælet med en citrontærte (fra Langenæs Bageren, of course), da jeg kom hjem. Fortjent!
…Så vi sidste afsnit af Broen, og jeg er allerede nu i vildrede over, hvad jeg så skal bruge min søndag kl. 20-21 på.
…Måtte jeg bagefter genfortælle de sidste 15 minutter af Broen for min mor på telefonen, da de havde strømafbrydelse kl. 20.45. Fed timing, i øvrigt. Mandens kommentar bagefter: “du skal aldrig nogensinde genfortælle sidste afsnit af Broen til mig.

Photobucket
   

3 kommentarer

 • Av, de er godt nok dyre de berlinere, men lækre ser de ud. :see_no_evil:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg anbefaler “The affair” på HBO- Så sinddsygt spændende! Min nye yndlings-serie og jeg siger dig, jeg har set mange 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvis I mangler serier at følge, kan jeg anbefale Bloodline, Peaky Blinders eller Top of The Lake på Netflix, hvis I har det! De to sidstnævnte er i mini-serie format, hvilket jeg har været glad for på det seneste. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkekalendergaver til ham og hende