ASOS julefrokostfavoritter

Outfit: old classics

 photo IMG_4409.jpg photo IMG_4488.jpg photo IMG_4554.jpg photo IMG_4493.jpg photo IMG_4575.jpg photo IMG_4566_2.jpg photo IMG_4483_2.jpg
COS coat, Pieces knit here, COS dress and Dr. Martens shoes here

Outfitbilleder fra i går, som var en stille og rolig fridag. Jeg havde fundet min gamle klassiske uldfrakke frem, som jo aldrig går af mode, og min nye strik fra Pieces, som jeg har fået i gave. Den indeholder 40% uld og 15% mohair til den nette pris af 350 kr. Den findes også i en variant med v-udskæring i en sart rosa (lige her), som er virkelig fin. I går aftes var vi en tur på AROS for at se de to seneste udstillinger om Monet og kinesisk samtidskunst. Især den kinesiske udstilling var meget interessant og kan varmt anbefales.

Photobucket

1 kommentar

  • Ida

    Jeg har også den frakke, og jeg bliver aldrig træt af den! Kun af vejret :S

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS julefrokostfavoritter