I sidste uge #62

Illustration på væggen: YapYap

 photo IMG_4755.jpg photo IMG_4733.jpg photo IMG_4737.jpg

Det er faktisk ret lang tid siden, at jeg købte disse illustrationer. Men da jeg både manglede vægplads og rammer på mit gamle værelse, fik jeg aldrig vist jer dem. Det syntes jeg, var ret ærgerligt, for det er nogle af mine yndlingsillustrationer i min samling, så nu er turen kommet til, at de får lidt opmærksomhed. Det var lidt af et tilfælde, at jeg opdagede den danske kunstner Kristina Gordon og hendes YapYap væsener. Men det var et univers, som jeg hurtigt forelskede mig i med de finurlige, barnlige og glade skovvæsener. En af de ting, jeg især er begejstret for, er de små historier, Kristina knytter til hver enkelt kunstværk. Til den store illustration, jeg ejer, der har fået navnet Forestspirits, beskriver Kristina fx at forestiller nogle af skovånderne, som en gang om året mødes til deres årlige picnic. Først spiller de et spil kroket og så poserer de for et familiefoto inden de skal have te og scones. Det er sådanne små historier der gør, at illustrationerne får sit helt eget liv og at man digter videre, når de er kommet op og hænge på væggen. I kan se meget mere til det herlige YapYap univers lige her og besøge Kristinas shop lige her. I kan også se hele vores billedvæg her, hvis I missede det i første omgang.

Photobucket

10 kommentarer

 • Pernille

  Hej! Super fin væg! Jeg har forelsket mig lidt i din potte med ansigtet under billedvæggen, hvor er den fra? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det er en, der har stået mange år i svigermors haveskur, og den har vist ikke nogen speciel oprindelse. 🙂 men wiinblad har vist lavet nogle i den dur.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  så fin en væg:) Er også nysgerrig på rammerne. Hvor har du købt den hvide som disse illustrationer er i og dem i kobber?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   De hvide er faktisk bare fra Søstrene Grene. Der er kobberrammerne også fra, men de er nogle år gamle. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih tak for de søde ord <3 og så fin væg!
  Kh Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor er de fede.. elsker at der høre en historie med.. er pjattet med det.. mangler faktisk noget til væggen!

  Frejjack.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise-Lotte

  Dette er nok et lidt bredt spørgsmål – men hvor køber du typisk dine rammer henne? Jeg er på udkig efter rammer, men synes ikke rigtig jeg kan finde nogen… altså, nogen jeg synes om 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det er lidt forskelligt. De helt tynde rammer finder jeg i Søstrene Grene og Lyrum Rammer her i Århus. Lyrum er lidt dyrere, men til gengæld er det nogle virkelig gode kvalitetsrammer. Ellers er det bare IKEA. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja KDJ

  De er SÅ cool! Jeg må eje sådan en, og det ville da også være en sød julegave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så søde, har længe gerne ville have dem siden jeg så dem på frederikborggade 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sidste uge #62