That velvet dress

Konkurrence: vind en billet til den generøse julerejse

IMG_4952

I kender sikkert til det lyserøde tog, der drøner igennem det danske landskab op til jul med unge studerende, der skal hjem til jul. Det er Anthon Berg der står bag det lyserøde tog, og billetterne er altid helt gratis, hvis blot man øser ud af generøsitet, hygge og gode gerninger. Toget er allerede helt udsolgt, men jeg har fået lov til at give en billet væk til en af jer læsere. Så hvis I skal hjem til jul d. 22. december, så har I nu chancen for at blive en del af den hyggeligste togtur. I kan se hele juleruten her. For at deltage skal I blot fortælle hvordan, I vil være med til at sprede den gode stemning i toget. Jeg finder en vinder på lørdag d. 19. december kl. 12. VINDEREN ER KONTAKTET.

SPONSORERET AF ANTHON BERG.

Photobucket

15 kommentarer

 • Bianca van Urk

  Jeg vil spille den bedste julemusik der eksisterer – Pyrus sange. Og skråle med på alle sammen, i bedste stil 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine L.

  På turen hjem til Jylland den 21. december vil jeg tage min grimme julesweater på, der er overfyldt af palietter og små nissemænd.

  Det skal nok få folk i julestemning :stuck_out_twe:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil være den gladeste julegris i hele marcipantoget – for et par timer forinden afleverer jeg nemlig den store eksamensopgave, jeg sidder og sveder over netop nu! Af samme grund har jeg haft alt for lidt julehygge, julemusik, julekalender og juleslik indtil nu, så jeg kommer til at gå all in den 22. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Jeg vil sætte mit største julesmil på – og prøve at få øjen kontant med alle, jeg møder. SMIL FOR FA’EN 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Jeg vil byde mine sidekammerater på noget af alt den hjemmebag, som jeg har bagt i december. Det blev til flere kilo kager og det kan jeg – trods alt – ikke råde bod på selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  jeg ville synge en sang, og håbe at få andre med på den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon B

  Jeg er så uheldig, at min ellers dejlige jyske far er flyttet til det Vestsjællandske. Så jeg vil – på turen fra Århus mod Østen – sprede en kombination af jule- og fastlandsstemning ved at få folk med på at synge sange fra The Julekalender. There is whiteøl in æ’ støvl’!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Feldborg

  Jeg vil sprede hyggelig stemning ved at synge julesange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville sprede juleglæde og julestemning og medbringe hjemmelavet julekonfekt til turen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  Jeg vil sprede julehygge i toget ved at tage min gamle nissehue på, nynne “Driving Home For Christmas” og måske falde i snak med andre af passagerne der, som jeg, glæder sig til at komme hjem på juleferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Kjær

  Jeg nåede lige præcis ikke at å fat i en billet 🙁
  For at sprede julehygge, ville jeg nok udnytte arbejdspladsens printer og printe mine favorit ‘rundt-om-træet’ julesange og samle en lille julekor, så vi kunne få mulighed for at øve vores falset Glade Jul inden vi skal brillere foran familien juleaften 🙂

  God jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Menika

  Sådan en billet gad jeg godt vinde – ikke til mig selv, men til min kæreste. Ikke alene er han den største chokoladeelsker, jeg kender, så han ville elske(!) at køre i et tog der ligner et marcipanbrød(!), men jeg er også sikker på, at han godt kunne bruge en hyggelig og glad togtur hjem, da han sidder med næsen i en stor opgave hen over julen. Jeg er sikker på, at han ville medbringe julegodter og godt humør. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ejjj.. Det tog er jo det hyggeligste i hele verden 🙂
  Jeg ville sprede glæde med store smil til mine med-passagerer, derudover ville jeg dele mine bland-selv-slik pose med min sidemand og hvis der er stemning for det, spiller jeg gerne lidt Justin Bieber, for at få os i den helt rette glade stemning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne jeg sørme godt bruge 😉 VIl helt klart medbringer lidt julegodter og dele ud af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That velvet dress