Outfit: new Gestuz dress

New in: Acne Adriana sneakers

 photo IMG_5722.jpg photo IMG_5723.jpg photo IMG_5735.jpg
Acne sneakers here (adlink). 

Pretty things come in pink boxes. Right? Det gjorde min julegave fra kæresten i hvert fald. Det skal dog siges, at jeg godt vidste, hvad der lå under juletræet. Jeg fik dem nemlig mod selv at give et bidrag (for så store gaver er vi trods alt ikke på endnu). Men derfor blev glæden bestemt ikke mindre! Altså. Omg, hvor er de flotte! Det simple design, det grove læder og ikke mindst smileyerne foran. Jeg har egentlig sukker efter dem længe, men med prisen på 2300 kr. for et par sneakers, så har vejen været lang til egentlig at overveje at købe dem. Men nu hvor jeg sidder med dem på fødderne, så føles de bare som alle pengene værd. Jeg er selv gået en størrelse ned i forhold til min normale størrelse, hvilket de fleste nok vil gøre. I går havde jeg dem på for første gang på arbejde – 9 timer hvor der blev gået en masse. Avs! De gnavede ret meget på mine to lilletæer (fjollet ord i flertal, egentlig), men med den kraftige læder er det vel også naturligt, at de skal gåes til. Heldigvis var det det eneste sted, de gnavede. Havde jeg valgt dem et nummer større, så havde de i hvert fald været alt for lange i længden. Det var godt længe, jeg kunne snakke om sådan et par sneakers. Men det er altså heller ikke hver dag, at man får sådan et par fine sneakers i gave. Knuselsker dem, det gør jeg i hvert fald. I kan i øvrigt finde dem her hos Acne, og så findes de desuden også i en helt glat udgave, i sølv, sort, lyserød og flere andre farver.

Photobucket
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Outfit: new Gestuz dress