Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

6 kommentarer

 1. Charlotte

  Godt nytår! Både dit og Cathrines indlæg ramte spot on. Vi var også lige ved at hoppe på en fest vi egentlig ikke havde lyst til (hvor skørt er det, jeg har i et par år været til fester jeg egentlig ikke gad) . Vi var også kun os og det var FANTASTISK. For os var det meget romantisk og intimt at vi kun var os 2 (og vores søn indtil han gik i seng) på en dag, hvor folk ellers vælger store selskaber. Vi hyggede og snakkede og var egentlig mere tætte end vi har været i et stykke tid, fordi vi begge har tidskrævende jobs, barn og hverdag. Jeg var sgu fan (men kunne høre på mine omgivelser de var sådan lidt, hvorfor, er i sikre etc.)

 2. R

  Hvor lyder det bare dejligt! Nytårsaften behøver i min optik heller ikke at være noget helt vildt. Jeg arbejder på en restaurant/natklub, så I år har jeg simpelthen valgt at arbejde! Jeg ved, at vi på vagten vil være et hold af mennesker, der har det skide godt med hinanden, så istedet for at have en kæmpe pind i øret og fyre raketter af, vil jeg istedet være på arbejde med nogle skide gode kolleger og venner. Og hvis det så skulle blive en katastrofe, så har vi planlagt nytårsfest i morgen d. 1 :stuck_out_twe:

 3. Dicte

  Godt nytår Pernille! Jeg synes det lyder som så hyggelig en aften, for som du selv siger, er det ikke så tit man har tid til at være sammen på dén måde. Jeg skal også fejre nytår med min kæreste, og jeg havde det lidt på samme måde som dig til at starte med – det føltes meget voksent 😉 men jeg glæder mig! Vi bor i København og tager ud og spiser og drikker vin og drinks i timevis, og nu er det lige præcis den måde, jeg allerhelst vil træde ind i det nye år på!

  • Pernille B. Hansen

   Ej, det lyder sørme også hyggeligt! Rigtig godt nytår til jer. 🙂

 4. Som jeg også skrev til Cathrines indlæg, så fejrer vi (igen) nytårsaften “bare” os to. Jeg har aldrig været til de store fester – heller ikke nytårsaften, så jeg nyder at vi har en dag sammen med masser af god mad, hyggelig musik, gode drinks og en gåtur igennem byen. Denne gang kommer det dog til at foregå på den anden side af jorden i Adelaide. Vi går ind i 2016 9,5 time før jer i Danmark, og det tror jeg bliver lidt mærkeligt, fordi man ikke rigtigt kan dele det med dem derhjemme 🙂
  Godt nytår, Pernille! Håber I får en dejlig dag, aften og nat 🙂

  • Pernille B. Hansen

   Jeg har aldrig holdt nytår i udlandet, men gad helt vildt godt opleve det! Men som du siger, må det være lidt mærkeligt at man ikke går ind i året på samme tid som dem, man kender hjemme i Danmark. I må have en rigtig dejlig aften, Laura. Den starter vel egentlig snart allerede. Så vil jeg tænke på jer omkring kl. 18, vores tid. ☺️