New in: Acne Adriana sneakers

Nytårsplaner

nytår_2015

De sidste to nytårsaftener har stået på stor fest og 12+ mennesker til spisning i mit gamle bofællesskab. I år er planen en lidt anden. Vi skal nemlig kun være kæresten og mig i vores lejlighed. Måske vi tager videre til en fest, måske ikke. Til at begynde med panikkede jeg lidt over at vi havde absolut ingen planer, og at der heller ikke ligefrem var en fest i sigte. Nytåret er jo “årets fest”, og det virker på en måde lidt “mærkeligt”, at man bare bliver hjemme. I hvert fald i forhold til normalen. Men så kom jeg forbi Cathrines indlæg om deres nytårsplaner, som også kun består af hende, kæresten og deres søde hund, og hun beskrev lige præcis de tanker, jeg har gået med og hun kom samtidig med nogle fine pointer. Der er ingen stress, vi kan koncentrere os om at lave god mad og hygge om hinanden. Noget vi måske sjældent når til daglig. Jeg skal selv arbejde til kl. 15 på dagen, så det er meget rart, at jeg ikke skal stresse for at blive færdig, når jeg kommer hjem, for der er intet sted, jeg skal stå ret, når klokken slår 18. Og hvis desserten bliver lidt forsinket, så er der heller ingen, der vil klage over det. For vi kan tillade os at køre lige præcis vores tempo. Efter nogle meget hektiske udsalgsdage i Magasin, så ser jeg faktisk frem til en nytårsaften, hvor jeg kan slappe af og ikke skal præstere for at holde en tidsplan. Det behøver jo ikke blive mindre festligt af den grund! Jeg har i hvert fald købt ind til alle former for drinks og i går aftes lavede jeg hjemmelavet rabarbersirup, der skal blandes med ginger beer, gin og lime. Mums! Menuen planlagde vi først i går, og da jeg har arbejdet dagene op til, står min kæreste for at handle ind. Indkøbslisten blev lang på trods af at vi kun er os to, så vi kommer i hvert fald ikke til at mangle noget. Til dessert skal jeg lave disse limetærter med marengs, og så har manden flottet sig og købt sorbetis fra Paradis Is med champagne -og hyldeblomstsmag. Jeg har heller ikke tænkt mig at spare på outfittet og andre festligheder, fordi vi bare vi kun er os to, og jeg glæder mig til at gøre mig klar og bruge timer på badeværelset. Jeg er sikker på, at det nok skal blive hyggeligt og festligt! Nytåret står også som noget lidt særligt efter sidste års nytårsfest. Det var nemlig der, jeg mødte manden for kun tredje gang. Jeg havde tusindvis af sommerfugle i maven, og havde næppe i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi året efter ville fejre nytår sammen i vores fælles hjem. Så på en måde virker det helt rigtigt, at vi fejrer vores næste nytår bare os to. Hvad med jer, hvordan skal I spendere jeres nytårsaften?

Photobucket
   

6 kommentarer

 • Charlotte

  Godt nytår! Både dit og Cathrines indlæg ramte spot on. Vi var også lige ved at hoppe på en fest vi egentlig ikke havde lyst til (hvor skørt er det, jeg har i et par år været til fester jeg egentlig ikke gad) . Vi var også kun os og det var FANTASTISK. For os var det meget romantisk og intimt at vi kun var os 2 (og vores søn indtil han gik i seng) på en dag, hvor folk ellers vælger store selskaber. Vi hyggede og snakkede og var egentlig mere tætte end vi har været i et stykke tid, fordi vi begge har tidskrævende jobs, barn og hverdag. Jeg var sgu fan (men kunne høre på mine omgivelser de var sådan lidt, hvorfor, er i sikre etc.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  Hvor lyder det bare dejligt! Nytårsaften behøver i min optik heller ikke at være noget helt vildt. Jeg arbejder på en restaurant/natklub, så I år har jeg simpelthen valgt at arbejde! Jeg ved, at vi på vagten vil være et hold af mennesker, der har det skide godt med hinanden, så istedet for at have en kæmpe pind i øret og fyre raketter af, vil jeg istedet være på arbejde med nogle skide gode kolleger og venner. Og hvis det så skulle blive en katastrofe, så har vi planlagt nytårsfest i morgen d. 1 :stuck_out_twe:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dicte

  Godt nytår Pernille! Jeg synes det lyder som så hyggelig en aften, for som du selv siger, er det ikke så tit man har tid til at være sammen på dén måde. Jeg skal også fejre nytår med min kæreste, og jeg havde det lidt på samme måde som dig til at starte med – det føltes meget voksent 😉 men jeg glæder mig! Vi bor i København og tager ud og spiser og drikker vin og drinks i timevis, og nu er det lige præcis den måde, jeg allerhelst vil træde ind i det nye år på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Ej, det lyder sørme også hyggeligt! Rigtig godt nytår til jer. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som jeg også skrev til Cathrines indlæg, så fejrer vi (igen) nytårsaften “bare” os to. Jeg har aldrig været til de store fester – heller ikke nytårsaften, så jeg nyder at vi har en dag sammen med masser af god mad, hyggelig musik, gode drinks og en gåtur igennem byen. Denne gang kommer det dog til at foregå på den anden side af jorden i Adelaide. Vi går ind i 2016 9,5 time før jer i Danmark, og det tror jeg bliver lidt mærkeligt, fordi man ikke rigtigt kan dele det med dem derhjemme 🙂
  Godt nytår, Pernille! Håber I får en dejlig dag, aften og nat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Jeg har aldrig holdt nytår i udlandet, men gad helt vildt godt opleve det! Men som du siger, må det være lidt mærkeligt at man ikke går ind i året på samme tid som dem, man kender hjemme i Danmark. I må have en rigtig dejlig aften, Laura. Den starter vel egentlig snart allerede. Så vil jeg tænke på jer omkring kl. 18, vores tid. ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

New in: Acne Adriana sneakers