Julegaveidéer fra Ellos

Outfit: swing dress

 photo IMG_4849_2.jpg photo IMG_4803_2.jpg photo IMG_4854.jpg photo IMG_4917.jpg photo IMG_4805.jpg photo IMG_4940.jpg
Ellos jacket here, ASOS WHITE dress here, ASOS metallic top here and Vans x Other Stories sneakers. 

Jeg har gjort mig endnu et fantastisk ASOS WHITE køb. Nemlig denne kjole med et lille skørt på. Den har en dyb v-udskæring, noget jeg tidligere aldrig rigtig har dyrket. Men jeg kan virkelig godt lide looket, hvor v-halsen er sat sammen med en rullekrave t-shirt indenunder. Man kan både skabe et kontrastfuldt look som her, eller også kan man bruge en sort rullekrave for en mere diskret detalje og tone-i-tone look. Jeg har taget kjolen i str. 6, selvom jeg normalt bruger str. 8 hos ASOS. Men lige præcis deres WHITE linje, er ofte meget oversize i det, så der går jeg en størrelse ned. I kan finde kjolen lige her.

SPONSORERET AF ASOS.

Photobucket
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveidéer fra Ellos