Julegaveidéer fra Ellos

Outfit: swing dress

 photo IMG_4849_2.jpg photo IMG_4803_2.jpg photo IMG_4854.jpg photo IMG_4917.jpg photo IMG_4805.jpg photo IMG_4940.jpg
Ellos jacket here, ASOS WHITE dress here, ASOS metallic top here and Vans x Other Stories sneakers. 

Jeg har gjort mig endnu et fantastisk ASOS WHITE køb. Nemlig denne kjole med et lille skørt på. Den har en dyb v-udskæring, noget jeg tidligere aldrig rigtig har dyrket. Men jeg kan virkelig godt lide looket, hvor v-halsen er sat sammen med en rullekrave t-shirt indenunder. Man kan både skabe et kontrastfuldt look som her, eller også kan man bruge en sort rullekrave for en mere diskret detalje og tone-i-tone look. Jeg har taget kjolen i str. 6, selvom jeg normalt bruger str. 8 hos ASOS. Men lige præcis deres WHITE linje, er ofte meget oversize i det, så der går jeg en størrelse ned. I kan finde kjolen lige her.

SPONSORERET AF ASOS.

Photobucket

1 kommentar

  • Bou

    Damn you – hvorfor giver du mig altid lyst til at bruge penge XD 😀 Haha

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveidéer fra Ellos