Outfit: in the cold

Back to basic

asos_basic
1. ASOS WHITE shirt, 478 kr. 2. ASOS knitted dress, 340 kr. 3. ASOS WHITE pants, 691 kr. 4. ASOS striped blouse, 191 kr.
5. ASOS WHITE midi dress, 798 kr. 6. ASOS denim dress, 372 kr. 7. Whistles leather bag, 2.765 kr. 8. ASOS t-shirt, 149 kr. 

Et nyt år og måske en ny garderobe? Årsskiftet er i hvert fald altid en god anledning til at stoppe op og revurdere ens garderobe og det, man skal satse på at købe i det nye år. Måske har man slet ikke brug for noget nyt, måske betyder en livsændring, at man slet ikke kan genkende sig selv i ens gamle garderobe. Personligt ville jeg gerne kunne stoppe lidt op, for jeg mangler jo virkelig ikke noget. Min arbejdsplads og bloggen her gør det dog svært ikke at have lyst til at købe nyt hele tiden. Det er jo det, den her verden lever af. Men min stil har efterhånden bevæget sig hen til et sted, hvor jeg ikke føler, at jeg skal forny mig selv og min garderobe hele tiden. Den er blevet ret basic egentlig, men jeg kan meget godt lide det. Mit ønske for det nye år er derfor at investere i nogle virkelig gode basicting, som jeg ikke tidligere har haft råd til. Som et par gode jeans, en lækker striktrøje og måske et par nye hverdagsstøvler. Her ser I nogle billige og gode alternativer, hvis man er på jagt efter at bygge sin basicgarderobe op. Den oxfordblå skjorte er virkelig ikke til at komme udenom i øjeblikket og er næsten ligeså essentiel som den hvide skjorte. Ligesom at et par pæne bukser og en kjole, der kan bruges både til hverdag og fest er et must.

SPONSORERET AF ASOS. 

Photobucket
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Outfit: in the cold