Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

4 kommentarer

 1. Sidsel

  På billedet oppe i højre hjørne – hvor er din kjole fra? 🙂

  • Pernille B. Hansen

   Det er en silkekjole fra Gestuz. Så smuk!

 2. Johanne Emilie

  Jeg kan totalt godt følge hvad du skriver i punkt 1 – at det har givet mere ro og tid at du og din kæreste er flyttet sammen. Jeg dater en fyr lige nu og HOLD NU OP hvor bruger jeg meget tid på at pendle frem og tilbage mellem hans og min lejlighed, og slæber rundt på kæmpe tasker pakket med essentials til overnatning i hverdagen ovs…det er altså RET besværligt 😉 Nu har jeg aldrig prøvet at bo med en kæreste (endnu) men jeg forestiller mig også at det giver meget mere ro og tid 🙂 Så det synes jeg bare er knaldsmart at I gjorde så “tidligt” 🙂

  • Pernille B. Hansen

   Lige præcis! Jeg hadede virkelig at pakke og slæbe rundt på en kæmpe taske hver gang, man skulle ses. Med mine nogle gange skæve arbejdstider betød det også, at der var uger, hvor vi kun så hinanden 2-3 gange. Selvfølgelig skal man ikke flytte sammen af praktiske årsager, men det har virkelig styrket vores forhold så meget, at vi flyttede sammen “tidligt”. Nu kunne jeg slet ikke forestille mig en hverdag, hvor vi ikke boede sammen. Og det var trods alt også første gang, at jeg flyttede sammen med en kæreste. 🙂