I sidste uge #66

De 10 mest populære indlæg i 2015

indlæg i 2015

Jeg synes altså, at det er meget hyggeligt at kigge tilbage på året der er gået. Og 2015 har virkelig været et vigtigt år for mig. Hvor 2014 stod på eventyr med tre måneders praktik i Italien, masser af fritid til weekendfester og at sove længe, og hård selvdisciplin for at færdiggøre min bachelor, så var 2015 året, hvor jeg havde følelsen af at træde ind i voksenlivet og at skulle omlægge mit liv til en helt ny hverdag. Det har også været det mest udfordrende år for bloggen, forstået på den måde at tiden til at blogge ikke har været som den var, da jeg studerede. Det har jeg lige skulle lære at acceptere og arbejde med. 2015 vil dog allertydeligst stå tilbage som året, hvor jeg blev kærester og flyttede sammen med manden i mit liv. I 2014 havde jeg nok ikke forestillet mig, at alt det ville ske i 2015, og hvor nogen måske betegner det som tidligt at flytte sammen, så var det heldigvis den helt rette beslutning. Vi har det så godt i vores lille lejlighed. Jeg er spændt på, hvad 2015 har at byde på. Forhåbentlig bliver der råd til lidt flere rejser sammen, og om få uger starter manden på sin helt nye uddannelse, hvilket sikkert vil føre til nye oplevelser og tanker om fremtiden.

1.Træningsstatus: et år efter. 
i 2014 arbejdede jeg hårdt med mine muskler og kondition, og det lavede jeg et opfølgningsindlæg på i starten af 2015. Jeg savner meget den fritid jeg havde, da jeg studerede i forhold til træning. Det var normalt for mig at træne 5 gange om ugen, men nu med fuldtidsjob har det været en god uge, hvis jeg er kommet afsted 3 gange. Nogle uger kommer jeg kun afsted 1 gang. Jeg har dog stadig en ambition om at komme ind i en god rutine og træne mindst 3 gange om ugen, og når jeg er afsted, så giver jeg den alt, hvad jeg kan. Det har helt sikkert givet lidt mere ro og tid, at kæresten og jeg nu bor sammen, så må 2016 blive året, hvor jeg forener fuldtidsjob og træning. Indtil videre har jeg heldigvis haft en god start!

2. Outfit: fødselsdagsfest.
Det her var det mest læste outfitindlæg i 2015. Det overraskede mig lidt, men i virkeligheden drejede det sig måske ligeså meget om den nyhed, jeg afslørede i indlægget – nemlig at jeg havde fået en kæreste.

3. Projekt skrivebord (før og efter).
Da jeg i de første 3 måneder af året var på dagpenge, havde jeg masser af tid til at følge op på en masse småprojekter. Heriblandt mit skrivebordsområde, som mildest talt var meget rodet inden, jeg startede projektet.

4. Jobnyheder, dagpengetanker og gode råd.
I indlægget deler jeg mine tanker om at være på dagpenge (som jeg heldigvis kun nåede at være i 3 måneder) og nyheden om mit nye job i Magasin.

5. Åbenbaringer når man går fra studerende til fuldtidsarbejde.
At gå fra at være studerende eller dagpengemodtager til at skulle stå til ansvar overfor en arbejdsplads 37 timer om ugen, det er noget af en omvæltning. En omvæltning som jeg prøvede at lave lidt sjov med i indlægget her.

6. Thai-gryde med kylling og kokosmælk.
Den åbenbart mest læste opskrift fra 2015 (bortset fra min opskrift på oreo cupcakes fra 2014, som stadig tiltrækker kliks, hvilket jeg er ret stolt over) er opskriften på denne lækre thai-gryde med kylling og kokosmælk. Thai-gryden blev til en lørdag, hvor vi havde tid til at handle lækkert ind hos en specialkøbmand, og det var virkelig en noget så god madaften.

7. Om at finde kærligheden på Tinder.
Havde I gættet det? Det absolut mest læste indlæg i 2015 – og TUSIND tak for det og jeres rørende modtagelse og tak fordi I selv delte jeres kærlighedshistorier. Både de lykkelige og dem, der stadig mangler prinsen på hesten. Jeg håber at 2016 bliver fyldt med endnu mere kærlighed.

8. Farvel til bofællesskabet.
Det var med lidt trist mod, at jeg flyttede ud af bofællesskabet i midtbyen. Det har været to helt fantastiske år i mit liv, og jeg er så glad for den dag, hvor jeg meget atypisk mig sprang ud i at bo i et bofællesskab med fire drenge, som jeg så godt som ikke kendte.

9. Room tour: livingroom.
Det første vi delte fra vores nye lejlighed var vores yndlingsrum, nemlig vores stue med den store billedevæg. Jeg er så glad for vores indretning og ikke mindst vores grønne væg (som vi endnu ikke er blevet træt af).

10. Opskrift: den allerbedste pizzabund.
Året sluttede med at jeg delte opskriften på den bedste pizzabund. Min starstruck toppede, da Gorm’s delte mit indlæg, og nu kan jeg virkelig slet ikke vente på, at de åbner en restaurant i Aarhus – måske i år?

Photobucket
   

4 kommentarer

 • Sidsel

  På billedet oppe i højre hjørne – hvor er din kjole fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det er en silkekjole fra Gestuz. Så smuk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie

  Jeg kan totalt godt følge hvad du skriver i punkt 1 – at det har givet mere ro og tid at du og din kæreste er flyttet sammen. Jeg dater en fyr lige nu og HOLD NU OP hvor bruger jeg meget tid på at pendle frem og tilbage mellem hans og min lejlighed, og slæber rundt på kæmpe tasker pakket med essentials til overnatning i hverdagen ovs…det er altså RET besværligt 😉 Nu har jeg aldrig prøvet at bo med en kæreste (endnu) men jeg forestiller mig også at det giver meget mere ro og tid 🙂 Så det synes jeg bare er knaldsmart at I gjorde så “tidligt” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Lige præcis! Jeg hadede virkelig at pakke og slæbe rundt på en kæmpe taske hver gang, man skulle ses. Med mine nogle gange skæve arbejdstider betød det også, at der var uger, hvor vi kun så hinanden 2-3 gange. Selvfølgelig skal man ikke flytte sammen af praktiske årsager, men det har virkelig styrket vores forhold så meget, at vi flyttede sammen “tidligt”. Nu kunne jeg slet ikke forestille mig en hverdag, hvor vi ikke boede sammen. Og det var trods alt også første gang, at jeg flyttede sammen med en kæreste. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sidste uge #66