Husk at du stadig kan købe mit tøj hos Iconic Secondhand

H&M sko nyheder

hm_shoes 1. H&M sneakers, 399 kr. 2. H&M pumps, 599 kr. 3. H&M pumps, 499 kr.
4. H&M boots, 499 kr. 5. H&M shoes, 499 kr. 6. H&M sneakers, 399 kr. 7. H&M boots, 499 kr. 

What! Hvor mange er overraskede, når jeg siger, at alle disse sko er fra H&M og i ægte læder? Og i øvrigt alle koster under 600 kr. Jeg var ærlig talt meget overrasket. Mine sidste skoerindringer fra H&M er godt nok ved at være forældede, men dengang sko fra H&M kun noget jeg købte, hvis mine fødders velbehag ikke var i højsædet og jeg manglede et par plastikhæle, der ikke behøvede at holde mere end et par aftener. Jeg skal sandelig love, at piben har fået en anden lyd. Godt nok har jeg ikke prøvet nogen af skoene i virkeligheden, men at de alle sammen er i ægte læder og til samme gode H&M pris, det tegner i hvert fald godt. Designet på skoene er måske ikke opfindsomme eller originale, men det er nok også for meget at forlange. Hvad siger I? Har I set nogen af skoene i butikkerne?

Photobucket
   

4 kommentarer

 • Ida

  Jeg har et par chelsea-boots fra premium quality-linjen, og de er virkeligt fantastiske! Min eneste anke er at de er meget store i størrelsen, og str 35 laver de ikke, så det er noget med termosåler og tykke strømper. Derudover har jeg et par pumps fra deres almindelige linje som jeg købte nedsat fra 179 kr til 79 kr og de er seriøst de bedste højhælede sko, jeg ejer! Jeg kan danse i dem hele natten og de ser overraskende dyre ud. Man skal ikke kimse ad H&M 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er virkelig nogle pæne imellem.. og så til den pris! Jeg er hooked

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg kunne ikke drømme om at købe sko fra H&Ms almindelige linje, men jeg elsker(!) deres sko fra Premium Quality-linjen. Jeg har haft et enkelt par der simpelthen bare ikke duede til min fod (og købte dem online, så det var jo svært at vide), men ellers tæller samlingen fem par, der er alle lige skønne. Det ældste par er flere år gamle, og det er ikke til at se. Lækre sko, jeg kan simpelthen ikke prise dem nok!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Husk at du stadig kan købe mit tøj hos Iconic Secondhand