Room tour: wardrobe

I sidste uge #66

 photo ugens_66.jpg

…Viste jeg mine nye flotte sneakers, som jeg stadig ikke kan lade være med at snakke om.
…Blev der planlagt nytårsaften og nytårsmenu med manden.
…Gik der endnu et par travle udsalgsdage på job i Magasin.
…Sad jeg aftenen d. 30. og jamrede over, at jeg manglede at lægge min nytårskjole fra ASOS op. Da trætheden ligesom overvandt mig (og jeg begyndte at blive bange for, hvad jeg ville gøre mod manden, der sad i sofaen og kiggede på), endte jeg med at klippe og sy en halvfærdig løsning. Jeg var megt lidt tilfreds.
…Flegnede jeg lidt over dem, der allerede havde dækket bord til nytårsaften dagen før. Stoooop.
…Arbejdede jeg på årets sidste dag d. 31. og blev muligvis grebet af en smittende nytårskjole-panik fra kunder og kollegaer – og af aftenen inden.
…Jeg endte derfor med at købe denne Gestuz kjole 20 minutter inden lukketid uden at have prøvet den først.
…Heldigvis var den 10 gange flottere end den kjole, jeg ellers havde kæmpet med at sy kortere, og jeg endte med at føle mig meget bedre tilpas.
…Sad manden i øvrigt klar i sit stiveste puds og drinks, da jeg kom hjem fra arbejde kl. 15.30. Haps! Der blev jeg endnu gladere for, at vi bare skulle være os to nytårsaften.
…Blev jeg nytårsklar på rekordtid, og nåede lige akkurat at pynte op inden Dronningens nytårstale. Så hvem siger, at man ikke kan forberede nytårsaften på under tre timer?
…Havde vi en virkelig skøn og hyggelig aften på trods af en bordbombe uden særlig meget indhold.
…Og en dessert som var sååååå skøn – og pæn!
…Og havde jeg vist nok købt lige rigeligt ind til drinks taget i betragtning af jeg kl. 2 om natten var så træt, at jeg kaldte det for den nytårsaften.
…Var jeg lige ved at fryse ører og næse af, da jeg bevægede mig ud første dag i det nye år. Wow, det er blevet koldt, hva?
…Havde jeg en skøn forlænget weekend med udsalgsshopping i Aarhus og burgere to aftener i træk. Jeg fik blandt andet købt mig denne fine kogebog med thai-retter (som dog ikke var sat ned), og vi aftalte, at 2016 er året, hvor vi skal lave rigtig meget hjemmelavet thai-mad. Og OMG, jeg har lyst til at lave ALT i den kogebog!!

Photobucket
   

3 kommentarer

 • Må man være rigtig fræk og spørge om du ved hvornår der er goodi days i magasin næste gang? Jeg er ved at gå til fordi jeg så brændende ønsker at købe noget makeup fra MAC, men jeg føler det er SÅ dumt ikke at vente til der er goodie days 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Hehe. Det ved jeg desværre ikke. Og hvis jeg vidste det, måtte jeg desværre heller ikke sige det – men det er nu helt ærligt at jeg ikke ved det. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  sikke et skønt indlæg 🙂 elsker simpelthen at læse dine indlæg fordi du bare er så charmerende og skøn at høre på 🙂 keep up the good work 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Room tour: wardrobe