Outfit: new Monki coat

I sidste uge #68

 photo ugens_68.jpg

…Var jeg så træt af, at jeg fattede hat af fx den her nøglejoke, at jeg gik igang med Making a  Murderer på Netflix. So far sidder jeg klistret til skærmen!
…Delte jeg nye skønhedsfavoritter på bloggen lige her.
..Hentede jeg en pakke på posthuset, og kom derefter hjem til en seddel om, at der var to pakker på posthuset. For ikke at snakke om, at vi faktisk var hjemme, da posthuset var forbi. Ohmyfreakinggod.
…Modtog vi et nyt mindre tøjstativ fra Ziito, i gave så vores tøjværelse nu har matchende tøjstativer. Tak til Ziito!
…Var det en af de vinteruger, hvor man på cykeltrafikken kan se, hvem der har en pøllecykel, der ikke kan holde til at stå udenfor hele dagen. 2. gear hele vejen, wuhuuu! (Jeg er en af dem)
…Greb et momondo-tjek om sig, og pludselig havde vi bestilt to flybilletter til London i april. Juhuuuu! Fuldtidsjob finally paying off.
…Lavede jeg mit livs første friturestegte falafer og hjemmelavede pitabrød, and it was goood! Jeg brugte denne opskrift, som varmt kan anbefales. Man kan måske fornemme, at der begynder at opstå et fælles ønske om en frituregryde til hjemmet.
…Så jeg X-faktor med manden, hvilket var en lidt blandet oplevelse pga. aggressive opråb og udtalelser som “jeg kan ikke holde det ud!“.
…Tog vi på landet for at kokkerere thai-mad til mine forældre og deltage i familietamtam søndag eftermiddag.
…Måtte jeg overbevise min mor om, at karrypasta altså ikke er så stærkt, og at det var meningen, at der skulle så meget i. Heldigvis gav hun mig ret, da vi smagte retten til sidst.
…Savlede jeg endnu engang over Ryan Gosling i Stupid, Crazy, Love. Stadig lige god hver gang!

Photobucket
   

6 kommentarer

 • Lou

  Med al den sne i Århus, må du have fået set dig noge film på det sidste. Dine film indlæg er savnet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Tak! <3 så er det heldigt, at jeg vist snart har fået set nok film til et nyt indlæg. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dicte

  Vi har haft en fra Netto i et par år og den fungerer upåklageligt! Go go go

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise-Lotte

  Fakta på Langenæs har tit en frituregryde fra Melissa til 99 kr. Sådan en har vi stående herhjemme – den er et år gammel, men nu ryger den altså også ud, for den er ikke rigtig til at få ren. Og så skal I selvfølgelig være forberedte på, at det VIRKELIG lugter 😛 Til gengæld smager alt man kommer i den rockergodt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Haha, tak for tippet! Men vil du så anbefale, at man bruger penge på en dyrere en, der kan holde i længere tid, eller er den fin nok alligevel? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise-Lotte

   Altså hvis man bare gerne vil prøve af at have en friture, er den ganske udmærket. Men hvis I allerede nu ved, at I kommer til at skam-bruge den, så er det nok bedre at smide lidt flere penge efter en i ordentlig kvalitet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: new Monki coat