H&M sko nyheder

I sidste uge #69

 photo ugens_69.jpg

…Brugte jeg ugens eneste fridag på at traske rundt på Frederiksbjerg og se de flotte frosne træer og denne gamle Morris.
…Fandt jeg ud af, at en af de ting, kæresten og jeg åbenbart kan blive meget uenige om er, om man skal bruge fra melet i krukken eller (åbenlyst) melet fra den halvtomme pose, der ikke kunne være i krukken. Ja, vi har virkelig store problemer.
…Fik jeg den geniale idé at tage outfitbilleder på taget af Godsbanen, der var dækket af sne. Jeg havde de mest upraktiske sko på, og mine tæer frøs som ind i h…
…Da jeg dagen efter havde reddet mig en omgang ondt i halsen og hvad der føltes som kommende forkølelse, gik jeg i krig med kamillete og echinaforce, og heldigvis blev det ikke til mere end et par dage med ondt i halsen. Learned my lesson omkring loafers!
…Føler jeg mig en smule plantemorstolt efter at jeg flyttede min pilea-plante til køkkenvinduet og den nu spirer en masse og ikke har tabt et eneste blad. Endelig succes med en plante, der ikke er en kaktus!
…Fik jeg smagt de chokoladepinde, jeg for noget tid siden købte i Søstrene Grene. Ommenom en god varm kakao, og så findes de med forskellig smag!
…Blev det til endnu en friturefredag, da vi lavede fish and chips efter den her opskrift. Varm anbefaling! De blev så sprøde og luftige.
…Spiste jeg mine sidste Johan Bülow julekugler, da jeg var alene hjemme fredag aften (inkl. en fastelavnsbolle). Er mærkeligt stolt over, at de holdt så længe.
…Afsluttede jeg en lang arbejdsweekend med lækker pigemiddag bestående af burger med linseboller, guacamole og ovnstegte bøffer. Jeg var desværre ikke selv med til at lave linsebollerne, så kender desværre ikke opskriften, men de var dælme lækre!
…Har vi i øvrigt fået en masse flotte lyseblå nyheder i Magasin, hvilket ikke har gjort min kærlighed til den fine farve mindre.

Photobucket

2 kommentarer

 • Simone

  Jeg elsker virkelig disse indlæg! Det er vildt hyggeligt at følge med i hvad du laver, også skriver du bare virkelig godt:-)

  P.s. Selvfølgelig skal man da bruge melet fra den halvtomme pose!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Tusind tak! Haha, ja klart ikke? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M sko nyheder