I sidste uge #69

New in: two ASOS favorites

 photo pagik_asos_januar2.jpg photo pagik_asos_januar.jpg ASOS t-shirt here, ASOS shirt here and Acne boy jeans here.

Jeg havde egentlig glædet mig til at vise jer en tredje bluse, men desværre dukkede den ikke op, selvom jeg havde bestilt ekspreslevering. Anyways, heldigvis har jeg to andre pæne ting at vise jer. Jeg har vist begge ting tidligere i collager, og begge dele var heldigvis rigtig fine i virkeligheden. T-shirten er godt nok lidt mere brunlig end jeg lige regnede med, men til gengæld er snittet helt perfekt (selvom jeg måske i dette tilfælde bør skifte til et par højtaljede jeans, hehe).

SPONSORERET AF ASOS. 

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sidste uge #69