I sidste uge #68

Outfit: blue sweater

 photo IMG_6380_4.jpgIMG_6398_4 photo IMG_6459.jpg photo IMG_6326_4.jpg photo IMG_6396_4.jpg photo IMG_6413_4.jpgASOS knit here, ASOS grey top here, & Other Stories trousers and ASOS shoes here

Det var måske ikke den mest geniale idé, at iføre mig de her sko på toppen af Godsbanen, hvor taget er dækket af sne i disse dage. Men nu var det altså på tide, at de skulle vises. Jeg elsker virkelig farven på den her striktrøje. Den er ved at være udsolgt, men den er stadig tilbage i str. 8, som jeg selv har købt den i, lige her til kun 372. Lige præcis den her blå farve bliver helt sikkert en, som vi kommer til at se meget af til foråret sammen med sart lyserød. For at holde varmen i kulden, har jeg smidt en ekstra god basistop indenunder med høj splids ligesom striktrøjen.

SPONSORERET AF ASOS.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sidste uge #68